czarna.perla napisał(a):Czy ktoś orientuje się czy z Rogoznicy lub Primostenu organizowane są fish picnici? Jeśli tak to gdzie i w jakich cenach.
Agulek777 napisał(a):Witajcie,
wybieramy się w tym roku - dokładnie od 29 sierpnia do 8 września - do Rogoźnicy...
Agulek777 napisał(a):- podoba nam się na plaży Sepurine - ale wydaje się to być jakaś dzielnica willowa - więc nie wiem czy ceny nie będą kosmiczne, czy ktoś może to potwierdzić?
Agulek777 napisał(a):- podoba nam się na plaży Sepurine - ale wydaje się to być jakaś dzielnica willowa - więc nie wiem czy ceny nie będą kosmiczne,
W Rogożnicy smacznie było w Jare i San marco. Polecam. Czasem czeakaliśmy na stolik ( 12 osób) ale zawsze pozytywne odczucia.anneangry napisał(a):Agulek777 napisał(a):- podoba nam się na plaży Sepurine - ale wydaje się to być jakaś dzielnica willowa - więc nie wiem czy ceny nie będą kosmiczne, czy ktoś może to potwierdzić?
Dzis zarezerwowalam apartament w domu na rogu plazy Sepurine (ul. Sepurine 73) na Airbnb. Cenowo wyszlo ok. 70E za dobe. Jedziemy dwojka doroslych i dwoje dzieci...Zaszalalam troche, bo zakladalam mniejszy budzet, ale wyszlam z zalozenia, ze jedzie sie raz do roku, dzieci beda pierwszy raz w Chorwacji (ja juz chyba 14sty) wiec niech maja to, na czym mnie jako dziecku by zalezalo, plaza pod nosem No i zeby dmuchancow nie targac ze soba i dzieci tez, bo kilometrow jeszcze nie potrafia trzaskac bez marudzenia (4.5 i 6.5 lat). Biore hulajnoge wiec do centara po kruh i karlovacko moge smignac w 2 min.
Wczesniej bywalam Makarska, Tucepi, Baska Voda, Brela, wiec jak Ty, tez szukalam podobnego klimatu w srodkowej Chorwacji.
Za tydzien bede juz w Rogoznicy, zdam relacje co gdzie i jak.
Ew. czy ktos z cromaniakow moze polecic jakas fajna konobe w Rogoznicy lub nieopodal?
luk006 napisał(a):Gdyby ta lokalizacja odpowiadała Ci, mogę przesłać na priv namiary na apartament z widokiem na morze, znajdujący się minutę, może dwie od wspomnianej plaży. .
Agulek777 napisał(a):luk006 napisał(a):Gdyby ta lokalizacja odpowiadała Ci, mogę przesłać na priv namiary na apartament z widokiem na morze, znajdujący się minutę, może dwie od wspomnianej plaży. .
Hej,
bardzo dziękuję za wskazówki:) Bardzo chętnie poproszę o namiar na apartament, dobrze mieć coś sprawdzonego w zanadrzu.
Dobrze zrozumiałam, że w pobliżu apartamentu jest plaża, a Sepurine ciut dalej, dwie minutki drogi? Nie upieram się przy Sepurine, ładnie wygląda na google:)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne