aprilka napisał(a):Byliśmy w tej okolicy w 2017 roku. Sklepu w pobliżu nie było, tylko budka z pieczywem przy Put Magistrale, kawałek za apartmani Roza, po przeciwległej stronie. Do Tommiego dało się przejść.
pancezary napisał(a):aprilka napisał(a):Byliśmy w tej okolicy w 2017 roku. Sklepu w pobliżu nie było, tylko budka z pieczywem przy Put Magistrale, kawałek za apartmani Roza, po przeciwległej stronie. Do Tommiego dało się przejść.
Super, dzięki za informację, mam nadzieję, że ta budka tam będzie. A możesz polecić w tej okolicy jakieś miejsce z dobrym jedzeniem?
WojtekKRK napisał(a):Taka ciekawostka byłem dziś rano w porcie w Rogoznicy i nie dało się kupić rybki bezpośrednio od rybaków wielu osoba pokazywali kierunek na targ ... Tam się się udalem ale kiedyś z tego co wiem można było bezpośrednio ;(
viltob08 napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Taka ciekawostka byłem dziś rano w porcie w Rogoznicy i nie dało się kupić rybki bezpośrednio od rybaków wielu osoba pokazywali kierunek na targ ... Tam się się udalem ale kiedyś z tego co wiem można było bezpośrednio ;(
Rano na targu, a wieczorem od rybaków
WojtekKRK napisał(a):Taka ciekawostka byłem dziś rano w porcie w Rogoznicy i nie dało się kupić rybki bezpośrednio od rybaków wielu osoba pokazywali kierunek na targ ... Tam się się udalem ale kiedyś z tego co wiem można było bezpośrednio ;(
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne