napisał(a) robi79 » 12.05.2018 23:37
Postnapisał(a) luk006 » 25.03.2018 20:59
Cześć Wam.
U mnie w tym roku padło na Rogoznicę. Zaliczka wpłacona więc odwrotu nie ma
. Wybraliśmy poniższy apartament:
https://goo.gl/maps/Ua63GxwSkcF2 . Właścicielka bardzo sensowna, cena również, bliskie sąsiedztwo plaży z łagodnym wejściem dla dzieci - to chyba dla nas najważniejsza rzecz. Przyznam, że w ostatnim tygodniu wysłałem chyba z setkę maili z zapytaniem o kwaterę dla 8 osób. Niestety albo cena mega albo odległość od plaży albo "coś"... Tak jak wspomniałem, zaliczka wpłacona, więc nie ma odwrotu
.
Mam kilka pytań odnośnie Rogoznicy, na które nie znalazłem odpowiedzi na forum. Wspominał ktoś o targu rybnym, koło ronda. Czy chodzi o rondo w sąsiedztwie grobli? Czy targ odbywa się codziennie? Ewentualnie, gdzie ewentualnie można znaleźć kutry, by bezpośrednio od rybaków kupić rybkę? Ewentualnie może ktoś mógłby wskazać na mapie miejsce gdzie można kupić muszle w pobliżu Mariny i Poljacy? Widziałem również na mapie markety Tommy, Studenac, Konzum, a który z nich jest największy, by poczynić zakupy na kilka dni?
Byłbym jeszcze wdzięczny za wskazanie dwóch miejsc:
1. Sprawdzona knajpka z dobrym jedzeniem;
2. Plac zabaw dla dzieci.
Serdecznie dziękuję za odpowiedzi.
- świeże rybki można codziennie kupić prosto z kutra koło godz. 17 zaraz za mostem
- najlepszy sklep to TOMMY przy wylocie z miasta super zaopatrzenie i chyba najtańszy, można płacic kartą ( najlepsza opcja )