Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoznica

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 03.07.2018 19:22

czaczapel napisał(a):Możesz co powiedzieć, w jakiej części Rogoznicy szukać noclegu, aby było w miarę blisko do plaży (do 400m) i nie przepłacić za apartament we wrześniu? A Może warto zaryzykować podróż w ciemno w podanym przeze mnie terminie ?

Byłem w Rogoźnicy 2 razy. Pierwszą miejscówką była Villa Klisović (dość dobry standard). Blisko do plaży Sepurine. Za drugim razem byłem w dzielnicy Lozica. Ogólnie byłem zadowolony. Lozica i Sepurine są dość daleko od centrum, ale jeśli lubisz spacerować...
Znam osoby, które jadą w ciemno nawet w sezonie, ja osobiście wolę zarezerwować apartament wcześniej.
czaczapel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) czaczapel » 03.07.2018 19:56

W zeszłym roku w Baska Voda też byliśmy w apartamencie zarezerwowanym wcześniej w podobnym terminie i widziałem sporo miejsc, gdzie dostępne były wolne apartamenty i właścicieli stojących z tabliczkami.
Wiadomo, że jadąc z wcześniejszą rezerwacją nie będzie stresu, że nic ciekawego się nie znajdzie lub się przepłaci. Dlatego pytałem o lokalizację w jakiej najlepiej jest szukać noclegu.
Dzięki Tobie @rafalisko30 oraz @Jaceł wiem więcej w temacie Rogoznicy. :)
Dziekuje za pomoc i miłego wieczoru!
kminek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kminek » 05.07.2018 21:41

Jest ktos juz teraz w Rogoznicy ? Duzo ludzi ? Woda ciepła ? :)
radekis
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekis » 10.07.2018 15:37

Witam! Ludzi aż tak dużo nie ma ale woda niestety zimna:(
Andrzej3777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej3777 » 10.07.2018 18:06

radekis napisał(a):Witam! Ludzi aż tak dużo nie ma ale woda niestety zimna:(

Na wszystkich plazach w Rogoznicy jest zimna jaka temp wody?Mam.nadzieję ze cos sie poprawi.
radekis
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekis » 11.07.2018 09:11

Nie wiem czy na wszystkich... na Lozica 1 2 3 , Superine niestety tak:( a temperatura? niestety nie mam termometru :D ale tak na bosą stopę :D to ok 20,21...więc chłodno...
Andrzej3777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej3777 » 11.07.2018 09:29

radekis napisał(a):Nie wiem czy na wszystkich... na Lozica 1 2 3 , Superine niestety tak:( a temperatura? niestety nie mam termometru :D ale tak na bosą stopę :D to ok 20,21...więc chłodno...
Jak mozesz to podgrzej ja do poniedziałku by była jak.zupa he he :D .
djs
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) djs » 13.07.2018 16:06

Witam! Zmieniły mi się troszkę plany i chcielibyśmy z rodzinką wyskoczyć na początku sierpnia do Rogoznicy. Mam prośbę o pomoc do osób które aktualnie są na miejscu lub mają doświadczenie z ta miejscowością odnośnie znalezienia kwatery. Szukam miejsca dla 4 osób. Wszyscy dorośli, więc ze spacerem nie ma problemu. Czy jadąc bez rezerwacji da się coś znaleźć? Jak ceny w tym roku? W zeszłym w Gradac płaciliśmy w tym samym terminie po 60 euro za apartament, ciekawy jestem jak jest w tym roku w Rogoznicy.
kminek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kminek » 13.07.2018 16:09

Ja tam jade na początku sierpnia. 65 Eur za apartament dla 4 osób. Bukowalem w kwietniu i byl juz maly wybór. Natomiast widze że co chwile cos sie zwalnia tu i tam przez rodaków. Śledz watki tutaj albo na FB. Moze cos akurat wam spasuje.
djs
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) djs » 13.07.2018 16:24

Tak jak pisałem - pomysł wpadł znienacka poprzez zmiany planów wakacyjnych. Tu już wątki staram się śledzić - tylko fejsa nie wiem jakiego szukać :)
babadżaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) babadżaga » 16.07.2018 16:38

Właśnie wróciłam z R. Miejscówkę rezerwowałam wcześniej ale na miejscu okazała się pomyłką. Właściciel zamiast 65 chciał 75 EUR :(
Na początku lipca bez najmniejszego problemu znaleźliśmy nocleg dla 4 osób (2+2). Nowa miejscówka okazała się tańsza i w korzystniejszej lokalizacji - tuż przy plaży. Przemili właściciele - polecam apartament TONINO.
W R. byłam pierwszy raz ale na początku lipca wolnych apartamentów było sporo a ludzi też nie za dużo. Spokojnie można jechać w ciemno.
kasia_dtr
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia_dtr » 24.07.2018 01:10

Witam. Woln5 apartament w rog8znicy dla 4 osób z basenem.ceba 58 euro. Kontakt 785 135 586. Termin 18-30 sierpień
Iwona07
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona07 » 31.07.2018 09:05

Witam poszukuje apartamentu w dniach 14-22.08.2018 dla trzech osób.
Sypialnia,pokój gościnny oraz balkon z widokiem na morze. Zawsze jechałam gdy coś miałam zarezerwowane w tym roku niestety nie byliśmy pewni czy wyjedziemy ,może ktoś coś poleci bo trochę się boję jechać w ciemno.
Dziękuję z góry.
ps.Cena nie za wysoka
kminek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kminek » 31.07.2018 09:32

Z tą temp wody to dziwne. Na lokalnych portalach pogodowych jest napisane że woda ma 24 stop. To samo wczoraj wieczorem przekazali mi lokalsi...
Bartek81
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek81 » 03.08.2018 23:11

Przestrzegam przed apatamentem Luxor na Put sepurine 22 w Rogoznicy.
Gość 2 godziny przed moim wyjazdem napisał mi sms ze moja rezerwacja jest nieaktualne bo nie opłaciłem 3 dni przed przyjazdem
apartamentu.Rezerwacje miałem zrobioną przez Booking.Dwa tygodnie przed wyjazdem pisałem do nich maila aby wysłali mi jakąś informacje bo właściciel nie dzwoni ani nie kontaktuje sie w żaden inny sposób z mną.Zero odzewu na maila ze strony booking jak i właściciela obiektu.Jako że w potwierdzeniu rezerwacji było napisane że obiekt nie preferuje płatności kartą , only cash wiec uznałem ze chce całość po przyjeździe,tymbardziej ze on powinien skontaktowac sie z Booking w celu przedpłaty,co potwierdził równiez Pan z Booking.Obiekt nie zrobił tego.Po jego smsie zadzwoniłem do Booking po pół godzinie odebrał PAN z infolinii, wyjasniłem o co chodzi, oni że sie z nim skontaktują...niestety brak kontaktu z obiektem również potwierdził Booking...wysłali mu maila ze ma 30 min. na potwierdzenie mojej rezerwacji...nie odpisał.Decyzja..jedziemy w ciemno...w czasie jazdy zona cały czas "na telefonie z Booking" lecz po angielsku bo Polski oddział po 22 nie pracuje...tak olali temat...po wjeździe do Chorwacji po godz. 7 (wtedy wznawiaja prace na infolini) ponowiliśmy próby dodzwonienia sie..musze przyznać ze tym razem trafiliśmy na kompetentnego pracownika...przejął sie sytuacją i zaczął obdzwaniać apartamenty w Rogoznicy jak i w jej pobliżu...niestety nie znalazł nic co by nam odpowiadało.Powiedziałem że szukamy na własna rękę i ze różnicę pokryją oni.Powiedział ze mam wziąć rachunek i pokryją.Odpaliłem Google Maps i podjąłem decyzje ze jedziemy do Pakostane i od tamtąd zaczniemy poszukiwanie.Tam tez poszukiwania się zakończyły bo po 16 godzinach jazdy żonie i dzieciom nie chciało sie jechać dalej. Udało nam się znaleźć kwaterę poprzez agencję za 60 euro.
Ps.dodatkowe koszty pokrywa gość z rogoznicy...booking powiedzial ze to nie pierwszy raz i ze jest u nich na czarnej liście...niewiem czemu nadal z nim współpracują.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Rogoznica - strona 42
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies