napisał(a) Bartek81 » 03.08.2018 22:11
Przestrzegam przed apatamentem Luxor na Put sepurine 22 w Rogoznicy.
Gość 2 godziny przed moim wyjazdem napisał mi sms ze moja rezerwacja jest nieaktualne bo nie opłaciłem 3 dni przed przyjazdem
apartamentu.Rezerwacje miałem zrobioną przez Booking.Dwa tygodnie przed wyjazdem pisałem do nich maila aby wysłali mi jakąś informacje bo właściciel nie dzwoni ani nie kontaktuje sie w żaden inny sposób z mną.Zero odzewu na maila ze strony booking jak i właściciela obiektu.Jako że w potwierdzeniu rezerwacji było napisane że obiekt nie preferuje płatności kartą , only cash wiec uznałem ze chce całość po przyjeździe,tymbardziej ze on powinien skontaktowac sie z Booking w celu przedpłaty,co potwierdził równiez Pan z Booking.Obiekt nie zrobił tego.Po jego smsie zadzwoniłem do Booking po pół godzinie odebrał PAN z infolinii, wyjasniłem o co chodzi, oni że sie z nim skontaktują...niestety brak kontaktu z obiektem również potwierdził Booking...wysłali mu maila ze ma 30 min. na potwierdzenie mojej rezerwacji...nie odpisał.Decyzja..jedziemy w ciemno...w czasie jazdy zona cały czas "na telefonie z Booking" lecz po angielsku bo Polski oddział po 22 nie pracuje...tak olali temat...po wjeździe do Chorwacji po godz. 7 (wtedy wznawiaja prace na infolini) ponowiliśmy próby dodzwonienia sie..musze przyznać ze tym razem trafiliśmy na kompetentnego pracownika...przejął sie sytuacją i zaczął obdzwaniać apartamenty w Rogoznicy jak i w jej pobliżu...niestety nie znalazł nic co by nam odpowiadało.Powiedziałem że szukamy na własna rękę i ze różnicę pokryją oni.Powiedział ze mam wziąć rachunek i pokryją.Odpaliłem Google Maps i podjąłem decyzje ze jedziemy do Pakostane i od tamtąd zaczniemy poszukiwanie.Tam tez poszukiwania się zakończyły bo po 16 godzinach jazdy żonie i dzieciom nie chciało sie jechać dalej. Udało nam się znaleźć kwaterę poprzez agencję za 60 euro.
Ps.dodatkowe koszty pokrywa gość z rogoznicy...booking powiedzial ze to nie pierwszy raz i ze jest u nich na czarnej liście...niewiem czemu nadal z nim współpracują.