ADŻI napisał(a):Witam Was serdecznie,
czy ktoś zna Apartament Ivona w Rogoznicy, na Zecevarskiej 39 ? Nigdzie nie mogę znaleźć opinii na jego temat ..
Też jestem ciekawa, czy ktoś słyszał coś o tej kwaterze?
ADŻI napisał(a):Witam Was serdecznie,
czy ktoś zna Apartament Ivona w Rogoznicy, na Zecevarskiej 39 ? Nigdzie nie mogę znaleźć opinii na jego temat ..
rafalisko30 napisał(a):Sepurine to już nie jest plaża, tylko komercyjne dno wypchane "dmuchańcami"
kolanko111 napisał(a):Może ktoś wstawi zdjęcia jak teraz wygląda sepurine?
Mariano napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Sepurine to już nie jest plaża, tylko komercyjne dno wypchane "dmuchańcami"
Z ciekawości. A co to jest plaża?
czaczapel napisał(a):Witam Forumowiczów,
w związku z pojawiającymi się informacjami na temat plaż w Rogoznicy, a mianowicie, że Sepurine to już nie plaża i że generalnie to nie polecacie. Wnioskuję z tematu, że poza tą jedną jest jeszcze mniejsza plaża Lozice, która jest przyjemniejsza. Czy w Rogoznicy znajdują się jakieś inne plaże ? Nie mam tutaj na myśli zejścia do wody prosto z ulicy, czy chodnika.
rafalisko30 napisał(a):czaczapel napisał(a):Witam Forumowiczów,
w związku z pojawiającymi się informacjami na temat plaż w Rogoznicy, a mianowicie, że Sepurine to już nie plaża i że generalnie to nie polecacie. Wnioskuję z tematu, że poza tą jedną jest jeszcze mniejsza plaża Lozice, która jest przyjemniejsza. Czy w Rogoznicy znajdują się jakieś inne plaże ? Nie mam tutaj na myśli zejścia do wody prosto z ulicy, czy chodnika.
Sepurine jest przede wszystkim zatłoczona, straciła też swój dawny czar (oczywiście to subiektywna opinia, bo na pewno znajdą się osoby, którym ta plaża odpowiada jak i takie, które fajnego klimatu nigdy tam nie widziały), ale możesz mi wierzyć, że są gorsze miejscówki. Pod poniższym linkiem znajdziesz namiary na plaże w Rogoźnicy i w najbliższej okolicy.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Sama Rogoźnica jest super miejscówką (dużo sklepów i restauracji) i świetnym miejscem wypadowym do zwiedzania. Blisko do wodospadów Krka, Sibenika, Trogiru, Splitu. Blisko jest Primosten z fajną rozległą plażą. No i warto przespacerować się żeby zobaczyć "smocze oko"
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje