Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoznica

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
babadżaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) babadżaga » 29.04.2018 13:02

Czy ktoś był w poniższych okolicach? Co sądzicie - dla rodziny 2+2 z wózkiem :)
Bardzo proszę również o info o sprawdzonych knajpkach z lokalnym jedzeniem.

rogo..png
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 29.04.2018 18:53

Byłem w tej lokalizacji. Moja uwaga. Nie dalej od morza niż punkt, który zaznaczyłaś. Jest tam dość stromo i droga z plaży może być mecząca. My byliśmy na ul. X i tam znajdziesz plaże żwirkowe, idealne dla maluchów ( płytko, ciepła woda, brak jeżowców ).
Między ul. VIII i XII , będzie ok. Sklep jest jeszcze przy hotelu Perła i z ul.XII idzie się do niego 10 min.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 30.04.2018 12:53

Również byłem w tej dzielnicy. Ja nie lubię betonowych plaż, a do tego sama zatoczka raczej bez widoków.
Przejdź się tam street view.
Plusem tej dzielnicy jest spokój bo z dala od centrum, a w sumie na piechotkę to masz spacerek 10-15 minut.
Z wózkiem jedynie domki blisko linii brzegowej bo jest stromo i 100m z wózkiem w 40`C to ciężko.

Knajpki to pełno ich za mostem, na wysepce i sławny fast fish food.

Ogólnie nie wiem dlaczego się uparliście na tą Rogoźnicę :)
Primosten masz rzut beretem i dla rodziny z wózkiem 100x lepsze.
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 30.04.2018 14:00

babadżaga napisał(a):Czy ktoś był w poniższych okolicach? Co sądzicie - dla rodziny 2+2 z wózkiem :)
Bardzo proszę również o info o sprawdzonych knajpkach z lokalnym jedzeniem.

rogo..png

Pomimo, że Rogoznica mi się podoba i byłem już tam dwa razy to jako bazy na wyjazd z dziećmi i jeszcze z wózkiem chyba bym nie wybrał. My odkąd jeździmy z dziećmi szukamy spokojniejszych miejsc z łagodnymi żwirowymi plażami. Ja już Ci proponowałem Zaboric, teraz padła propozycja Primosten - obie lokalizacje lepsze.

Ja w Rogoznicy często odwiedzałem Planke (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link) i sobie chwalę.
babadżaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) babadżaga » 30.04.2018 22:18

Znajomi nakęcili nas na Rogoźnicę :) Noclegi mają już zabukowane więc i my szukamy.
Trzy lata temu byliśmy w Makarskiej i tam plaże bardzo się nam podobały. Mam nadzieję że z Rogoźnicy również będą świetne wspomnienia :)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 01.05.2018 07:12

babadżaga napisał(a):Znajomi nakęcili nas na Rogoźnicę :) Noclegi mają już zabukowane więc i my szukamy.
Trzy lata temu byliśmy w Makarskiej i tam plaże bardzo się nam podobały. Mam nadzieję że z Rogoźnicy również będą świetne wspomnienia :)

To bardzo różne miejscowości. Pod wieloma względami.
W którym miejscu Rogožnicy znajomi zabukowali apartament? Tam są duże odległości między poszczególnymi częściami miasteczka.
babadżaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) babadżaga » 01.05.2018 21:09

Poniżej miejscówka znajomych.
rog.s..png
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 02.05.2018 10:46

To tutaj masz namiar na apartament w miarę blisko Waszych znajomych.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
babadżaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) babadżaga » 02.05.2018 13:13

Dziękuję ślicznie :) Niestety zajęte ale zapytanie wysłałam, może się uda :)
babadżaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) babadżaga » 05.05.2018 18:43

kaeres napisał(a):Przejeżdżałem tym punktem z 10x za każdym wyjeżdżając z Rogoźnicy.
30 minut spacerem do najbliższej plaży - chyba nie o to chodzi w urlopie.
Chyba, że rzut beretem na plażę z hotelu Perla ale podejrzewam, że mogą Was pogonić :)

Właśnie otrzymałam info odnośnie poprzedniej lokalizacji:
"Od plaży Sepurina dzieli apartament około 10 minut spacerem.
Podejście do apartamentu jest łagodne.
Od centrum dzieli apartament około 10 minut spacerem.
Z tego co pisaliście jet to raczej bardzo mało prawdopodobne..."

Właściciel raczej nie za bardzo uczciwy....
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 07.05.2018 11:46

Wiesz może też z tymi 30 minutami przesadziłem ale są to raczej obrzeża miasta i w 10 minut to hmm...
no nie wiem.
Do plaży Sepurine to 10 minut idzie się z centrum (od ronda).
Powiedzmy 15 minut mega szybkim tempem, takim sportowym.
babadżaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) babadżaga » 16.05.2018 09:58

Już zarezerwowane :) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Nie możemy doczekać się wyjazdu.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc. :D
marynamaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marynamaj » 16.05.2018 10:22

W pokojach nie ma klimatyzacji (chyba, że na stronie nie ma pełnych danych) . W duże upały może być problem :-)
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 16.05.2018 10:34

Ale jest bielizna :)
Nie, faktycznie nie ma klimy w sporej cenie jak na stronie ?
babadżaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) babadżaga » 18.05.2018 10:06

Na stronie są nieaktualne informacje (przynajmniej takie info otrzymałam na maila). Klima jest, pralki nie ma (ale można z niej skorzystać u babci właściciela mieszkającej na parterze :) ).
Cena faktycznie niezbyt niska ale w tym czasie nie znalazłam nic lepszego.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Rogoznica - strona 40
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies