napisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2017 20:27
Na każdym forum jest też prawdopodobnie wątek służący do przywitania się więc koleżanka dobrze Tobie napisała. Wystarczyłoby abyś cofnął kilka stron a miałbyś wedle życzenia podane linki na tacy ale Tobie nawet tego się nie chce zrobić. Tracisz czas na pitolenie o moralności a w tym czasie mógłbyś już trochę tego forum przewertować z wymiernymi korzyściami...
Bezinteresowna pomoc ? Cóż, często pomagam takim jak Ty bezinteresownie, piszą do mnie takie osoby na mail a kiedy pomogę to już ich nie ma. Ani be, ani me, ani pocałuj mnie w doopę a wystarczyłoby zwykłe dziękuję.
Kiedyś napisał kolega czy mógłbym się z nim spotkać tu i tu, zapytałem po co a on na to, że chciałby prosić o pomoc ale też chciałby odwdzięczyć się browarkiem. Kolega z mojego miasta co prawda ale gest miał, innym ciężko odpisać zwykłe słowo dziękuję...niby nie można wszystkich mierzyć jedną miarą ale dziwnym trafem zdarzyło mi się to cztery razy...tutaj nikt nigdy niczego nie otrzymał na tacy, są wątki w których i tak jest wiele napisane, również w tym ale Ty wolisz o moralności cisnąć.