Stiopa napisał(a):Mam, ale nie dla 2 osób.
Mogę prosić o namiary na ten apartament? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam!
rafrob napisał(a):Ja tez jestem po 2 tygodniowych wczasach w Rogoznicy, mogę polecic apartament w którym przyszło nam mieszkac, jezeli jest ktos zainteresowany. Apartament na 2 rodziny z dziecmi, dwie oddzielne sypialnie z klimatyzacja, kuchnia w pelni wyposazona, lazienka z pralka, w pokojach nowe meble i czysto. Cena w sierpniu wynosila 95 euro. Aparatament 20 m od morza z widokiem na marine frapa. Plaza zwirkowa dla dzieci pod domem, z tarasu mozna wolac na obiad My jestesmy bardzo zadowoleni, w szczegolnosci ze znalezlismy kwatere po prostu na jakiejs stronie. pozdrawiam
weldon napisał(a):2. Rogoznica jest bardzo rozciągnięta, więc mniejsza nie jest. Spacery w każdym razie mogą wykończyć.
weldon napisał(a):Primosten ma trochę bardziej słynne stare miasto.
Bo to prywatna inicjatywa i jest tam, gdzie ktoś zainwestuje.Vesna napisał(a):Widziałam takie atrakcje np. w Vodicach czy Breli,
piekara114 napisał(a):W Rogoznicy tego nie było, ale to było w 2011, więc może coś się zmieniło.
Z tego co czytałam, to więcej jest opinii na nie, bo średnia widoczność w tym jest, ale pewnie dla nie nurkującego, nawet z maską, trzylatka, to będzie to zapewne interesujące.
Vesna napisał(a):
Dzięki za info, im bliżej wyjazdu, tym bardziej nie wiem czy uderzać do Rogoznicy, czy jednak do Primośten...
mojito napisał(a):Primosten dla tych co lubią gwar, tłok i hałas:)