Bartek1977 napisał(a):Pytanie do tych co są w Rogoznicy... jaka woda w Jadranie ?
26C
sloneczko napisał(a):Bartek1977 napisał(a):Pytanie do tych co są w Rogoznicy... jaka woda w Jadranie ?
26C
Bartek1977 napisał(a):sloneczko napisał(a):Bartek1977 napisał(a):Pytanie do tych co są w Rogoznicy... jaka woda w Jadranie ?
26C
To bajka! !! Ja porównać to z 19 stopni w Międzyzdrojach z soboty to miodzio ☺
robert22313 napisał(a):Bartek1977 napisał(a):sloneczko napisał(a):Bartek1977 napisał(a):Pytanie do tych co są w Rogoznicy... jaka woda w Jadranie ?
26C
To bajka! !! Ja porównać to z 19 stopni w Międzyzdrojach z soboty to miodzio ☺
w Bałtyku 19C to bajka, my jak w tamtym roku byliśmy we Władysławowie i jeździliśmy na plaże do Chałup to woda miała całe 8C to był hardcor po zanurzeniu łydki od razu skurcz - była jakaś cofka wód głębinowych i mgła na plaży
agatka9082 napisał(a):Mam dobra informacje po sezonie maja sie zabrać za plażę Sepurine. Maja ja połączyć z plaza od mariny po Loznice Sami mieszkańcy sie dziwią jak to będzie, no ale bądźmy dobrej myśli.
Przy okazji polecam rejsy z Rogoznicy na wodospady KRK. Koszt to 400 kun ok 3 godziny rejsu w jedną strone 2,5 godziny zwiedzania i powrót. Na statku ciasteczka, napoje, obiad ryba bądź kurczak. Do picia także wino i oczywiście Rakija
My do piątku i w drodze powrotnej chcemy zahaczy o Jeziora z noclegiem
agatka9082 napisał(a):Mam dobra informacje po sezonie maja sie zabrać za plażę Sepurine. Maja ja połączyć z plaza od mariny po Loznice Sami mieszkańcy sie dziwią jak to będzie, no ale bądźmy dobrej myśli.
Przy okazji polecam rejsy z Rogoznicy na wodospady KRK. Koszt to 400 kun ok 3 godziny rejsu w jedną strone 2,5 godziny zwiedzania i powrót. Na statku ciasteczka, napoje, obiad ryba bądź kurczak. Do picia także wino i oczywiście Rakija
cabaniarz napisał(a):agatka9082 napisał(a):Mam dobra informacje po sezonie maja sie zabrać za plażę Sepurine. Maja ja połączyć z plaza od mariny po Loznice Sami mieszkańcy sie dziwią jak to będzie, no ale bądźmy dobrej myśli.
A są jakieś zniżki rodzinne? Dla czwórki, trochę sporo
japer napisał(a):Na początku sierpnia będę w Rogoznicy i chętnie wybiorę się z dzieciakami na taki rejs
ciasteczka, napoje i rakija w tej cenie na statku są bez limitu w formie bufetu szwedzkiego czy jak?
Na jakieś atrakcje dla dzieci podczas rejsu można liczyć?