dr.kokos napisał(a):My byliśmy na końcu ulicy Put Starog Sela wiec niedaleko. Do Lozicy będziecie mieć nie wiecej jak 5 min, chyba podobnie do Zeceva, Soline idąc wzdłuż morza jest 5 min spacerkiem z dziećmi za Lozica. Daleko to macie do centrum i na wyspę, spokojnym spacerem to bedzie do 25-30 min. Nasz syn wtedy 6 latek nie miał problemu na żadnej z plaz...
japer napisał(a):setki maili wysłałem i tylko tu jest coś wolnego dla dwóch rodzin 8 osób na początku sierpnia i mam mętlik w głowie czy zarezerwować czy w ciemno jechać aby nie żałować potem że coś innego lepszego było wolnego. Z drugiej strony jeżeli tylko tu jest wolne to wydało się mi to podejrzane a właścicielka zbyt wylewna nie jest dlatego pytam na forum doświadczonych cromaniaków
japer napisał(a):oprócz plażowania na stragany,lody, wycieczki statkiem i tym podobne atrakcje dla dzieci w centrum można liczyć rozumiem?
a i życie nocne knajpki, dyskoteki dla rodziców też się znajdą?
japer napisał(a):Rezerwuję ten apartament jednak tylko nie wiem czy dobry z matematyki jestem?
mam zamiar przyjechać 3 sierpnia a opuścić apartament 9 sierpnia to mam zapłacić za 6 noclegów czy za 7 dni?
właścicielka chce kasę za 7 dni ma rację?
Mikromir napisał(a):japer napisał(a):Rezerwuję ten apartament jednak tylko nie wiem czy dobry z matematyki jestem?
mam zamiar przyjechać 3 sierpnia a opuścić apartament 9 sierpnia to mam zapłacić za 6 noclegów czy za 7 dni?
właścicielka chce kasę za 7 dni ma rację?
Jeśli opuścisz ap. rano 9 sierpnia, a przyjeżdżasz 3 po południu, to dla mnie 6 dób.
Mikromir napisał(a):Pewnie chodzi o Smocze Oko:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje