Michał233 napisał(a):Do Rogoznicy wybieram się pierwszy raz, jaką plażę możesz polecić?
Warto zwiedzić wszystkie i wybrać swoja ulubiona
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
babciaolkairysia napisał(a):Witam
W miesiącu wrześniu wybieram się do Rogoźnicy , mam namiary na dwa miejsca Rażenaj ulica Varos
a drugie miejsce to Rogożnica ul. Zečevo Rtić .
Miałabym pytanie do osób które już tam były , jakie w okolicy są palże , jestem osobą starszą i głęboka woda mnie nie interesuje .
Przejrzałam dużo na forum ale opisów tych miejsc nie znalazłam , może słabo szukam.
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś pomógł mi albo skierował na odpowiedni opis.
Interesuje mnie głębokość wody w tej okolicy i uroki tych miejsc .
Pozdrawiam i z góry dziękuje.
robert22313 napisał(a):jest ktoś teraz w Rogoznicy? faktycznie jest tylko 17C? w południe.. czy to tylko jakiś błąd aplikacji a jest jak pokazują prognozy 25C :
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
jm2412 napisał(a):Crljine-mam pytanie o plażę w tym rejonie czy nadaje się dla dzieci, wiem że sa zdjęcia, ale wolałabym odpowiedz od kogoś kto tam był.
japer napisał(a):Czy ktoś może mi napisać czy z rejonu put magistrale w Rogoznicy jest blisko do plaży i do morza bo wiem ,że tam jezioro jest ale bardziej plaża mnie interesuje a szczególnie dzieci, z map google mało można wywnioskować a wlascicielka zbyt wylewna nie jest.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje