robert22313 napisał(a):mam jeszcze kilka pytań odnośnie Rogoznicy :
1. Planuje zabrać jedną wędkę (teleskopową na spławik) na próbę i okazjonalnie zamoczyć kija o o świcie lub wieczorem.. będzie gdzie porzucać - ktoś próbował? chcę założyć spławik typu bombka... haczyk duże czy raczej małe? na nasze białe robaki, dżdżownice i chleb jest szansa coś złapać?
2. Jak jest z parkowaniem na ulicy w okolicach plaż : Sepurine, Lozica, Stupin celine? są zakazy? darmowe postoje?, czy może wszędzie płatne?
3. Znamy już dokładny termin wyjazdu : 24-06......30-06 - 6 noclegów dla dwóch rodzin (razem 6 osób) : 2 dorosłych + 2 dorosłych z 2 dzieci (7 i 14 lat) więc poproszę o namiary na kwatery w okolicach 50-80 EUR max. na : robert22313@wp.pl
pzdr.
sloneczko napisał(a):Z tego co widziałam to łowią tez na kukurydze , mule ….i musisz wykupić kartę
Jeśli chodzi o parkowanie to na dzień dzisiejszy jeszcze parkometrów nie ma;)
Nie wiadomo co będzie za tydzień .
robert22313 napisał(a):sloneczko napisał(a):Z tego co widziałam to łowią tez na kukurydze , mule ….i musisz wykupić kartę
Jeśli chodzi o parkowanie to na dzień dzisiejszy jeszcze parkometrów nie ma;)
Nie wiadomo co będzie za tydzień .
- czyli jesteś obecnie w Rogoznicy? nie ma na razie dużych tłumów? my przyjedziemy 24-06 - nie powinno chyba być problemów ze znalezieniem noclegów A4+2 lub A6?
- który region Rogoznicy polecasz? Lozica, Sepurine - to dobry wybór?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje