Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoznica

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 17.04.2015 07:13

Jeśli Rogoznica, to mimo wszystko ja osobiście polecałbym rejon Lozica. Tam masz i plaże żwirkowe, i kamieniste i betonowe, do wyboru. No chyba, że wszyscy jesteście zwolennikami leżenia plackiem na żwirze. Chociaż i z rejonu Lozicy do Put Sepurine jest raptem kilka minut spacerkiem.
Dwa lata temu znalazłem świetny apartament dla 10 osób w II polowie sierpnia za 105 euro za dobę. 4 sypialnie,w tym jedna z balkonem i łazienką, salon, kuchnia, taras i druga łazienka. W dużym ogrodzie z tarasem i grillem, 3 minuty piechotą do zatoczki przy Lozica I.
mac30
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mac30 » 17.04.2015 07:56

Slavko1974 napisał(a):Dwa lata temu znalazłem świetny apartament dla 10 osób w II polowie sierpnia za 105 euro za dobę. 4 sypialnie,w tym jedna z balkonem i łazienką, salon, kuchnia, taras i druga łazienka. W dużym ogrodzie z tarasem i grillem, 3 minuty piechotą do zatoczki przy Lozica I.

Mogę prosić jakiś namiar na ten apartament?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 17.04.2015 09:54

Slavko1974 napisał(a):Jeśli Rogoznica, to mimo wszystko ja osobiście polecałbym rejon Lozica. Tam masz i plaże żwirkowe, i kamieniste i betonowe, do wyboru. No chyba, że wszyscy jesteście zwolennikami leżenia plackiem na żwirze. Chociaż i z rejonu Lozicy do Put Sepurine jest raptem kilka minut spacerkiem.

Zgadzam się. Jak dla mnie Lozica 2 i 3 zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Šepurina ma duży minus - w wodzie powyżej kolan duże, śliskie kamienie i równie dużo jeżowców.
Fotki i mój opis plaż > gdzie-z-roczniakiem-i-dwojka-20-latkow-t41374.html
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 17.04.2015 10:38

weldon napisał(a):
agatka9082 napisał(a):... mam dwie ofery w Breli i Rogoźnicy nie wiem co wybrać na pierwszy raz :(

To zależy, czy bardziej lubisz spacery w poziomie czy pionie ;)

Rogoznica nie jest zła - sporo płaskiego terenu do spacerów > miejscowosc-z-deptakiem-t41780.html#p1201610 ale i w Breli ścieżek nie brakuje. Na korzyść Breli przemawia magia Biokova.
Najlepsze są miejscowości "dla alpinistów" :idea:
agatka9082
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agatka9082 » 18.04.2015 00:11

U mnie wybór padł juz na Rogoznicę raz ze znalazłam lepszy (bardziej wypasiony) apartament,
dwa to ze dostawałam szybsze zwrotne info co i jak - a tez mi na tym zależało trzy to ze taniej (a warunki lepsze) . Na następnym rok będę szukała wcześniej jeżeli chodzi o Makarską najpóźniej chyba w lutym :) Fakt jest taki ze bardziej mi sie tam podoba no ale nie jestem sama i decyzje podejmujemy razem. Werówki górskie mi nie straszne i jestem za pan brat z Polskimi górami wiec chyba dlatego ciągnie mnie w dół Chorwacji. Staram się pozytywnie myśleć o Rogoźnicy i się nie zrażać, przekonam sie w lipcu.

robert22313 napisał(a):To będzie jedna z lepszych lokalizacji jeśli chodzi o bliskość plaży żwirowej sepurine, nie daleką odległość od centrum oraz wypady poza Rogoznice... jest szansa wyrwać tam kwaterę dla 6 osób (w tym 2 dzieci) za max. 60-70EUR pod koniec czerwca (20-06 <->26-06) jadąc w ciemno? ewentualnie lozica, bo tam widać jest sporo kwater....

Chcesz to podam ci namiar na apartament który ja wynajęłam
Bartek1977
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek1977 » 18.04.2015 05:35

agatka9082 napisał(a):U mnie wybór padł juz na Rogoznicę raz ze znalazłam lepszy (bardziej wypasiony) apartament,
dwa to ze dostawałam szybsze zwrotne info co i jak - a tez mi na tym zależało trzy to ze taniej (a warunki lepsze) . Na następnym rok będę szukała wcześniej jeżeli chodzi o Makarską najpóźniej chyba w lutym :) Fakt jest taki ze bardziej mi sie tam podoba no ale nie jestem sama i decyzje podejmujemy razem. Werówki górskie mi nie straszne i jestem za pan brat z Polskimi górami wiec chyba dlatego ciągnie mnie w dół Chorwacji. Staram się pozytywnie myśleć o Rogoźnicy i się nie zrażać, przekonam sie w lipcu.

robert22313 napisał(a):To będzie jedna z lepszych lokalizacji jeśli chodzi o bliskość plaży żwirowej sepurine, nie daleką odległość od centrum oraz wypady poza Rogoznice... jest szansa wyrwać tam kwaterę dla 6 osób (w tym 2 dzieci) za max. 60-70EUR pod koniec czerwca (20-06 <->26-06) jadąc w ciemno? ewentualnie lozica, bo tam widać jest sporo kwater....

Chcesz to podam ci namiar na apartament który ja wynajęłam

Na pewno nie będziesz żałować! Rogoźnica jest urocza i kapitalna do zwiedzania okolic. Coś o tym wiem - w sierpniu jedziemy tam po raz drugi... A apartament w Villi Klisovic rezerwowałem wyjeżdżając rok temu.
Ciekawe gdzie znalazłaś swoją kwaterkę?
robert22313
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert22313 » 18.04.2015 10:12

agatka9082 napisał(a):Chcesz to podam ci namiar na apartament który ja wynajęłam

poproszę o namiar... jesli ktoś jeszcze ma sprawdzone namiary dla 6 osób przy Lozicy lub sepurine to też poproszę na priv lub e-maila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jagulka77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagulka77 » 18.04.2015 13:59

agatka9082 napisał(a):No własnie mam dwie ofery w Breli (Apartamenty Beroullia - STOMARICA) i Rogoźnicy nie wiem co wybrać na pierwszy raz :( Jedziemy z synkiem 5 letnim i 5 osób dorosłych. 07.07 - 17.07

Cześć agatka a czy możesz podesłać mi namiary na swój apartament szukamy czegoś dla dwóch rodzin 2+2 i nic..... mamy zamiar wyjechać z Polski ok 16.07.... muszę próbować może coś znajdę....
agatka9082
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agatka9082 » 19.04.2015 13:37

Ja to sama nie wiedziałam gdzie jechać ... na początku miało nas jechac 10os potem wykruszyło sie do 5+1.
Ogólnie większość co mnie interesowało zajęte :? . Szukałam wszędzie wysłałam ponad 50 mejli i nic. kKoniecznie potrzebowałam termin od okolic 4 lipca było trudno w koncu udało się, miałam 3 do wyboru 2 z Maklarskiej Podgora i Brela oraz Rogoźnica :arrow: Apartament Roje, z reszta wcześniej pisałam bo na Google maps nie mogłam znaleźć : :oops: D
W porównaniu do ceny jaka miałam tam zapłacić czyli dla takiej liczy osób było to od 100 do 140 e a tutaj płace 90e + taxa. I mam nadzieje ze jeśli chodzi o warunki się nie zawiodę ia sa w połowie takie jak na zdjęciu to będzie dobrze. Ciesze sie na to ze lubię zwiedzać i wodospady Kraka oraz jeziora zaliczę na 100% :hut:
agatax1982
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agatax1982 » 19.04.2015 14:07

Witam!Szukam noclegów w Rogoznicy badz najbliższej okolicy dla 2+1 i 2+2. w okresie od 5 lipca do 15 lipca. Z góry dzięki za kazdy namiar.Email:apawlowska3@poczta.onet.pl
sloneczko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sloneczko » 19.04.2015 20:25

Witam
Posiadam namiary na wolny termin od 12-20.07 w Rogoznicy dla 4 osób jeśli był by ktoś zainteresowany takim terminem to prześle na prive . :papa:
lu5asz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lu5asz » 20.04.2015 09:56

Poproszę o namiar na apartamenty 2+2 blisko morza w Rogoznicy i okolicy.Termin wyjazdu 20czerwiec.
kasiaszpankowska
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiaszpankowska » 20.05.2015 10:47

Witam ,
Wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji do Rogoznicy.Planujemy pobyt 20-30.06 2+1 (6lat).Proszę namiary na kwatery .Z góry dziękuję :D adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
magos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) magos » 21.05.2015 09:24

Poproszę o namiary na apartament - 2 plus 1 raczej blizej Put Sepurine.. :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
PanMiodek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) PanMiodek » 22.05.2015 09:51

Witam serdecznie,
wybieram się do chorwacji w terminie 20.07.2015 - 27.07.2015. Czy ma ktoś może namiar na miejscówkę i może ma informację że jest w wolna w tym terminie dla 5 dorosłych osób ? :) Okolice lozicy, cena za pobyt ~70 euro za dzień ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Rogoznica - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies