Witam, to będzie mój 2 wyjazd do Cro, ale mam nadzieje że tak samo udany jak pierwszy
Na pierwszy kontakt z Chorwacja wybraliśmy PAG który bardzo miło wspominamy.
Tego roku padło na Rogoznice, z info na temat miejscowości itp wyczytałem i spełnia moje kryteria, jedyna rzecz która pozostała, to nocleg.
Bardzo proszę o podesłanie ciekawych i sprawdzonych ofert noclegu: Apartament, pokój. Dla 3 osób 2dorosłych i 3 letnie dziecko.
Przede wszystkim, chciałbym mieć piękny widok na morze, niedaleko do centrum, ale żeby to nie było przy jakiejś restauracji barze, czy tez bankomacie.
Co do plaży, razem z żoną preferujemy bardziej spokojne i niezatłoczone plaże, dlatego lokum nie musi byc usytuowane blisko plaży, bo raczej i tak będziemy jeździć wzdłuż wybrzeża w poszukiwaniu cichych spokojnych bezludnych miejsc (jak to miało miejsce na PAGu)
Dużym plusem byl by dostep do internetu, nie żeby siedzieć na fejsie i wklejać zdjęcia, ale żeby czytać i dowiadywać się gdzie warto sie wybrac na zwiedzanie itp.
Na PAGu dzięki takim informacją mogłem jeździc po wyspie i szukac plaż, bywały takie że przez cały dzień żywej duszy.
Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuje i Pozdrawiam.