Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoznica

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pakotomasz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pakotomasz » 15.11.2014 20:39

rafrob napisał(a):Ja tez jestem po 2 tygodniowych wczasach w Rogoznicy, mogę polecic apartament w którym przyszło nam mieszkac, jezeli jest ktos zainteresowany. Apartament na 2 rodziny z dziecmi, dwie oddzielne sypialnie z klimatyzacja, kuchnia w pelni wyposazona, lazienka z pralka, w pokojach nowe meble i czysto. Cena w sierpniu wynosila 95 euro. Aparatament 20 m od morza z widokiem na marine frapa. Plaza zwirkowa dla dzieci pod domem, z tarasu mozna wolac na obiad :) My jestesmy bardzo zadowoleni, w szczegolnosci ze znalezlismy kwatere po prostu na jakiejs stronie. pozdrawiam

Czy ja również mógłbym prosić o te namiary?: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Sara cro
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara cro » 11.01.2015 14:04

Witam, poszukuję sprawdzonego apartamentu. Najlepiej z dwoma sypialniami i widokiem na morze. Będę wdzieczna, pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
morto15
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morto15 » 11.01.2015 17:09

Ja też poszukuję apartamentu w sierpniu 2
plus 2 z widokiem na morze.Plaża niezbyt daleko i żwirkowa.Moje namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :papa:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.01.2015 17:50

Nie wiem, czy znajdziecie odpowiednie miejsce, ponieważ z Rogoznicy, tak w zasadzie, morze widoczne jest z Lozicy, a tam są dość specyficzne, przepiękne, aczkolwiek dość skaliste plaże.

Żwirek to na Sepurine lub w zatoce.
dr.kokos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr.kokos » 11.01.2015 19:50

weldon napisał(a):Nie wiem, czy znajdziecie odpowiednie miejsce, ponieważ z Rogoznicy, tak w zasadzie, morze widoczne jest z Lozicy, a tam są dość specyficzne, przepiękne, aczkolwiek dość skaliste plaże.

Żwirek to na Sepurine lub w zatoce.

A nie prawda :)
Lozica to jak najbardziej skaly betony ale tez żwirek i fakt apartamenty zaraz przy morzu, natomiast Sepurine to tylko otoczaki...
:papa:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 12.01.2015 10:43

dr.kokos napisał(a):A nie prawda :)
Lozica to jak najbardziej skaly betony ale tez żwirek

Powiedziało sobie kilkuset turystów i zwaliło się na te kilka metrów żwirkowej plaży ;)

Mimo wszystko przestrzegałbym osoby szukające łagodnego wejścia i cienia, że jest tego tu o wiele mniej, niż np. za Mariną czy na wyspie :)
TomekRZ
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomekRZ » 25.01.2015 13:02

lukas774 napisał(a):Jakby ktoś potrzebował, to mam namiar na fajne apartamenty w Rogoźnicy przy ulicy Zacevarskiej. Niedaleko zarówno do plaży Sepurine jak i Lozicy. Byłem tam w tym roku w apartamencie 6+2, ale właściciele mają też mniejsze apartamenty.

Witam,

Poproszę informację na PW o tych apartamentach.
Szukam miejscówki dla dwóch osób w Rogoznicy na czerwiec :D

Pozdrawiam!
sloneczko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sloneczko » 25.01.2015 13:24

Apartament w Rogoznicy moge wyslac zdjecia.Pozdrawiam
lucjagrob
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lucjagrob » 27.01.2015 10:34

Jeśli to nie problem to poproszę info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Chorwacji :-)
lucjagrob
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lucjagrob » 27.01.2015 10:40

Przyłączam się do próśb adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 27.01.2015 21:04

Witam :-)
mogę podzielic się namiarami na fajne apartamenty ( domy) na obrzeżach Rogoźnicy ( Zecevo) .Jeśli ktos jest zainteresowany , proszę o info z podaniem na ile osób ma być ten apartament. Prześlę wówczas własciwy namiar i fotki. Pozdrawiam :-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.01.2015 22:44

Cromaniak66 napisał(a):Witam :-)
mogę podzielic się namiarami na fajne apartamenty ( domy) na obrzeżach Rogoźnicy ( Zecevo) .Jeśli ktos jest zainteresowany , proszę o info z podaniem na ile osób ma być ten apartament. Prześlę wówczas własciwy namiar i fotki. Pozdrawiam :-)

A ten dalej swoje... :lol: :D
AgataHubert
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgataHubert » 28.01.2015 13:33

lukas774 napisał(a):Jakby ktoś potrzebował, to mam namiar na fajne apartamenty w Rogoźnicy przy ulicy Zacevarskiej. Niedaleko zarówno do plaży Sepurine jak i Lozicy. Byłem tam w tym roku w apartamencie 6+2, ale właściciele mają też mniejsze apartamenty.

witam,
poproszę namiary na apartament - właśnie szukam czegoś na 8 osób.
pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Monia.B
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monia.B » 28.01.2015 19:39

to ja bardzo bym prosiła o pomoc co do umiejscowienia względem plaż , ich rodzaju i odległości do nich z ul. Viska. Zarezerwowałam tam apartament i podobno do ładnych szerokich plaż jest 300, max.350m. Jest to dla mnie ważne, bo będę spacerować codziennie z dwójką małych dzieci, więc podzielcie się proszę waszymi opiniami
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 28.01.2015 21:28

Monia.B napisał(a):to ja bardzo bym prosiła o pomoc co do umiejscowienia względem plaż , ich rodzaju i odległości do nich z ul. Viska. Zarezerwowałam tam apartament i podobno do ładnych szerokich plaż jest 300, max.350m. Jest to dla mnie ważne, bo będę spacerować codziennie z dwójką małych dzieci, więc podzielcie się proszę waszymi opiniami

mapy z Twoją ulicą:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
plaże etc. - warto się zapoznać z tym, bo sporo o plażach i miejscowości:
oraz

Resztę niech inni dopowiedzą.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje