mysza73 napisał(a):Hej
Lozica to rzeczywiście fajna plaża.
Sama Rogożnica to też bardzo fajne miasteczko, w którym jest gdzie połazić. Można trochę zobaczyć w mojej relacji forum/viewtopic.php?t=22223
pozdrawiam
obecna napisał(a):Mało się piszę na forum o Rogoznicy jadę tam w tym roku po powrocie opiszę pobyt ale może troszkę podpowiecie co tam robić co warto zwiedzić ,gdzie kupić owoce morza ,jakie są plaże itd.z góry dziękuję
gosku24 napisał(a):Ja z moja rodziną jedziemy 4 raz do Rogoznicy.
Rogoznica z roku na rok sie zmienia ,jest co raz ładniejsza.
Tam gdzie były wcześniej betonowe plaże, ku naszemu zdziwienu w tamtym roku pojawiły się kamyczki, i zrobione łagodne zejścia do wody.
Miejsce godne polecenia
alessandro1977 napisał(a):gosku24 napisał(a):Ja z moja rodziną jedziemy 4 raz do Rogoznicy.
Rogoznica z roku na rok sie zmienia ,jest co raz ładniejsza.
Tam gdzie były wcześniej betonowe plaże, ku naszemu zdziwienu w tamtym roku pojawiły się kamyczki, i zrobione łagodne zejścia do wody.
Miejsce godne polecenia
Jedno miejsce takie jest gdzie betonowa plaża została zastąpiona kamyczkami, tylko po drugiej stronie wyspy koło pizzeri, reszta pozostała bez zmian ale miejscowość oczywiście wspaniała. Byłem tam 3 razy ale nie zauważyłem aby się coś zmieniało aż tak radykalnie, zresztą nie musi.
CinnamonGirl napisał(a):dr_carlos - dzieki, wpierw poszukamy a potem najwyzej spytamy w biurze bo wiadomo tam drozej czas na szukanie bedziemy mieć bo chcemy byc na miejscu w niedzielę koło 8-9 rano.