fajny-appartm-25km-od-trogiru-t49430.html?hilit=villa%20patria#p1652344 od tego się zaczeło .
Czyli od początku - dużo pytań , a może lepiej nie ? Pojedzmy ( polećmy-dzieci 4 raz z rzędu do Turcji ) . Różne myśli - a przede wszystkim wahanie - co nas tam spotka .
Jak co roku w okolicach listopada ustalamy wakacje na następny rok . Jeździmy w piątkę , zawsze na wakacje zabieram mojego ojca .Ma to swoje plusy i minusy . I tu - numer jeden w naszym wypadku to apartament, gdzie, jaki , i jaki duży . przerzuciłem cro.pl w prawo i w lewo . Szukałem sam nie wiem czego ( przypominam to nasz pierwszy raz ) ,każdy z nas jest inny jeden mniej drugi więcej wymagający . My chyba więcej ale jeśli chodzi o kasę to taki sam jak wszyscy . Czytając Post Artura i Asi Crodzinka.pl nakierował mnie tam właśnie tam ,napiszę tylko raz by mnie ktoś nie opie....lił Villa Patria Razanj . Dlaczego tam zacytuję Artura i Asię " Na pewno Villa Patria wraz z gospodarzami Antonem i Ana-Marija na to zasługują bo kwatera to nie tylko suche mury i odległość od morza, ale ludzie którzy potrafią zainteresować rozmową i opowieścią o Chorwacji i nie tak dawnej historii w której tworzeniu brał czynny udział ".