Bahama napisał(a):Też fajne, ale moje przy samej plaży
Fajnie, fajnie ale przy samej plaży Sepurine najbardziej wypasiona jest villa Oaza
http://www.prywatne-noclegi-chorwacja.p ... znica-698/
pasażer napisał(a):Bahama ma inny PIT
Tu w bardziej przystępnych cenach > http://www.ljeto.com/apartmani/rogoznica.asp
Bahama napisał(a):E tam od razu inny PIT Budżetówka, więc raczej średni Poza tym policzmy...
Raz do roku na wakacje, zbieram już od miesiąca na "luksusy"
Na booking wychodzi ma apartament 3 osobowy 3200/tydz.
Czyli przy dzisiejszym kursie 4.18 euro wychodzi około 770 euro/7 faktycznie około 110 euro, ale...
Nie ma problemu ze znalezieniem namiaru na ten apartman w necie.
Prowizja znanej sieci wynajmującej lokale waha się od 10-15 %
Czyli dzwonię i mam aprtman za około 700 euro, czyli stówka na dzień...
Czy to dużo, czy mało ? Zależy. Jednemu wystarczy namiot innemu raz do roku "prawie" luksus.
Wygody, połozenie, udogodnienia, moim zdaniem warto wydać te 2800 zł na rodzinę, ale oczywiście dwa razy taniej też się znajdzie.
Artur
SYLWKA_2014 napisał(a):Oczywiście miejscówka super - położenie, wyposażenie - wszystko pasuje - tylko ta cena... mogłoby być trochę taniej. Za apartament Skorin w Rogoznicy (w miarę fajny) wyszło mi 1360 i Zvonko w Metajnie ok 1600 w tym pies, razem 15 dni. Więc standardy nie gorsze, a cena za dwa tygodnie taka jak w Twoim za tydzień.
Jak obniżą ceny, albo wygram w lotto to jak najbardziej
SYLWKA_2014 napisał(a):... w tym pies ...
pasażer napisał(a):SYLWKA_2014 napisał(a):... w tym pies ...
Z psem bezpieczniej będzie chodzić na plażę Kopara. Przy Sepurina już powyżej kolan było bardzo dużo jeżowców
W tym temacie krótko opisałem plaże > gdzie-z-roczniakiem-i-dwojka-20-latkow-t41374.html
pasażer napisał(a):Sylwia, przedpłatę już wysłałaś? Jak nie, to coś na PW mogę Ci podesłać.
pasażer napisał(a):SYLWKA_2014 napisał(a):Witaj. Nie jeszcze nie, bo to czerwiec przyszłego roku
To można jeszcze uratować przed Rogoznicą
Aby tego tematu nie rozmywać, inne propozycje na PW.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne