papse napisał(a):Właśnie plan taki na ten rok jest - wodospady Krka w końcu zobaczyć chcę
Płyń stateczkiem ze Skradinu to będziesz miał 2w1 a dzieci się na stateczku nie zdążą znudzić. Ale warto być rano - my płynęliśmy o po 9
papse napisał(a):Właśnie plan taki na ten rok jest - wodospady Krka w końcu zobaczyć chcę
papse napisał(a):Dzięki, tak samo planujemy zrobić - fajna relacja
amatus1 napisał(a):My jechaliśmy do Skradin autkiem i tam promem 20 minut pod wodospad, 2 dni wcześniej płynęliśmy na Kornatii i odpuściliśmy kolejny rejs ale i również sugerowaliśmy się czasem(o 13 byliśmy w apartamencie) oraz ilością ludzi na wodospadach. Przestrzegano nas ze w południe jest tam więcej ludzi niż wieczorem w Ustce na promenadzie czy Krupówkach:). I to prawda, kiedy byliśmy przed 10 pod wodospadem były pustki, właściwie sami się orzeźwialiśmy wodą z Krka, po 11 była niestety już masa ludzi, walka o kawałek przy wejściu do wody...dlatego ruszyliśmy spokojnie dalej w górę wodospadu co moim zdaniem już nie jest tak ciekawe jak wrażenia na dole- w wodzie:).
agata26061 napisał(a):Wodospady piękne. Podczas naszej wizyty ludzi było odrobinkę mniej, ale też dość sporo A Szybenik nam się też bardzo podobał. Uważam, że warto go odwiedzić
amatus1 napisał(a):2-3 godzinki troszkę mało ale lepszy rydz...
agata26061 napisał(a):Nam Szybenik szczególnie się spodobał przy zachodzie słońca
tutaj jest kilka fotek
Powrót do Nasze relacje z podróży