Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoznica czy Primosten

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jurow
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurow » 22.02.2013 09:18

Dzięki .. Dzieki .. aleksandro - jedziemy do Lozicy w dwie rodziny - mamy pytania - może namiary na Mariana po trunki i oliwę czy jest jakiś sklep w pobliżu Lozicy-Zlecevo
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 22.02.2013 09:42

alessandro1977 napisał(a):
krispinus napisał(a):no i namiary na Mariana bezapelacyjnie :wink:

Z tym może być gorzej bo ostatnio jeden oszołom bez krzty kultury zrobił tam u niego niezłą wiochę...nie zakładam, że inny to samo zrobi ale dostałem nauczkę a niesmak pozostał do dnia dzisiejszego :evil:

Ja też prosiłem, ale jak widzisz najpierw musielibyśmy przejść odpowiednie testy i pełną weryfikację naszych zachowań u alexa. :wink:
Ja już nie proszę, bo niechybnie w tej selekcji bym przepadł :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 09:47

krispinus napisał(a):Ja już nie proszę, bo niechybnie w tej selekcji bym przepadł :evil:

Prosiłeś ? No nie przypominam sobie... 8O
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 22.02.2013 10:00

No właśnie... :oops:
Sam się zweryfikowałem :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 10:04

krispinus napisał(a):

..nie przesadzaj, nie idź tylko w koszulce Barcelony bo Cię widłami pogonią :mrgreen:
Jak rzeczywiście jedziesz do Rogoźnicy to napiszę Ci na maila jak tam trafić :wink:
Mam sentyment do Ustronia z powodu miłych starych znajomych :wink:
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 22.02.2013 10:11

alessandro1977 napisał(a):
krispinus napisał(a):

..nie przesadzaj, nie idź tylko w koszulce Barcelony bo Cię widłami pogonią :mrgreen:
Jak rzeczywiście jedziesz do Rogoźnicy to napiszę Ci na maila jak tam trafić :wink:
Mam sentyment do Ustronia z powodu miłych starych znajomych :wink:

Może mamy wspólnych znajomych.. My tu na wsi , to się prawie wszyscy znamy :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 10:17

krispinus napisał(a):

Może mamy wspólnych znajomych.. My tu na wsi , to się prawie wszyscy znamy :lol:

Dawna parka, jeszcze z czasu studiów we Wrocławiu...on z Ustronia, ona z Cieszyna :D
Ale teraz już osobno i poza granicami kraju, możesz ich znać :)
jurow
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurow » 22.02.2013 11:41

proszę o namiary na Mariana po trunki i oliwę na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2013 21:17

jurow napisał(a):proszę o namiary na Mariana po trunki i oliwę na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

No sorki ale...nie znam Cię :wink:
jurow
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurow » 23.02.2013 12:15

nie obawiaj się.. ze skarbówki nie jestem a moje CD wyślę Ci na e-maila
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 23.02.2013 13:23

jurow napisał(a): moje CD wyślę Ci

Jak z fajną chorwacką muzą, to i dla mnie niech będzie :lol:

A jak Twoja twórczość, to w dwóch egzemplarzach :wink:
agniesia
Globtroter
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) agniesia » 01.03.2013 13:38

Idziol napisał(a):Byłem już kilka razy w Chorwacji, ale po pobycie w Primosten ...on ciągle siedzi mi w głowie ... caly czas szukam czegoś podobnego na tegoroczny wyjazd - jest dość trudno :) dziś przeglądając forum spodobał mi się np Porec ale to też nie to chyba...

Idziol, mam to samo! Primosten to wspaniałe miejsce (idealne jak na pierwszy raz w Chorwacji, jest gdzie pospacerować i tłumów nie ma - przynajmniej pod koniec sierpnia) :) też szukam czegoś podobnego na najbliższe wakacje, może podzielisz się swoimi poszukiwaniami? :D Ja myślę o Baska Voda - może to będzie to :)
Załączniki:
20110822-IMG_4363 (1280x853).jpg
Primosten
Sendi77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sendi77 » 01.03.2013 16:24

Witam

Ja jednak wybrał bym Rogozince .. Dwukrotnie byliśmy z rodzinka w Zatoglavie k/ Rogozincy . do centrum co prawda około 4 km ale spokój, cisza, własna przystań z plażą i parasolami .. Rano przyjeżdża auto z pieczywem i mlekiem..
Ostatnio byliśmy tam w 4 rodziny z dziećmi ..
Minus - przynajmniej tam gdzie my byliśmy nie było WI-FI.
W Rogozincy jest kilka knajpek.. ze skałek można poskakać na Dragon Eye jak ktoś lubi adrenalinę.. posnurkować na zatopionym jachcie..
Do Priomostenu można pojechać, żeby się pobawić na plaży (skutery, pontony, parasailing )
jogi125
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jogi125 » 01.03.2013 19:36

gdzie jest to nurkowanie na zatopionym jachcie
Sendi77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sendi77 » 03.03.2013 14:34

to na plaży Stupin-Celine.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne