Idziol napisał(a):onka37 napisał(a):na obrzeżach Makarskiej i Podgory
W linku z Picasy, który podałem wyżej widać te skałkowe plaże z daleka
O dziękuję myśle że wezmę tę lokalizację pod uwagę, żeby tak jeszcze blisko kwatery.....
onka37 napisał(a):Idziol napisał(a):onka37 napisał(a):na obrzeżach Makarskiej i Podgory
O dziękuję myśle że wezmę tę lokalizację pod uwagę, żeby tak jeszcze blisko kwatery.....
widziałem ale potrzebuję apartament 2 osobowyIdziol napisał(a):onka37 napisał(a):Idziol napisał(a):onka37 napisał(a):na obrzeżach Makarskiej i Podgory
Braliśmy pod uwagę kwaterę przy samych skałach na półwyspie lecz warunki nam nie odpowiadały. Byliśmy w środku sezonu w ciemno więc był mały wybór ale jest tam sporo ładnych kwater. Dziś wpadł mi w oko ten apartament 10m od plaży a do tych skałek jakieś 250m.
http://www.apartmani-jerko.hr/
onka37 napisał(a):widziałem ale potrzebuję apartament 2 osobowyIdziol napisał(a):onka37 napisał(a):Idziol napisał(a):onka37 napisał(a):na obrzeżach Makarskiej i Podgory
Braliśmy pod uwagę kwaterę przy samych skałach na półwyspie lecz warunki nam nie odpowiadały. Byliśmy w środku sezonu w ciemno więc był mały wybór ale jest tam sporo ładnych kwater. Dziś wpadł mi w oko ten apartament 10m od plaży a do tych skałek jakieś 250m.
http://www.apartmani-jerko.hr/
agnes128 napisał(a):A jak wygląda życie nocne w Rogoznicy żeby piwka można było się napić i czy jest wypożyczalnia rowerów? Czy Rogoznica to dobry wybór ? Trzy razy na wybrzeżu makarskim czas na coś innego .
onka37 napisał(a):tyska napisał(a):http://www.direct-croatia.com/apartments/rogoznica/apartments-bilonic/1532
Tu mieszkaliśmy w apartamencie na 1 piętrze. Zdjęcia na stronie "dobrze zrobione" w rzeczywistości trochę gorzej. Ale ciężko nam było wyszukać apartamentu z trzema sypialniami (pozatym dwa lata wcześniej na KRK mieliśmy apartament dla dwóch par i był idealny super warunki i może dlatego tak oceniam)
Na plus super duży taras a pod nim pyszne winogrona mogliśmy się się częstować w miarę rozsądku.
No i właściciel.... jest bardzo sympatyczny :) Pożyczał nam rowery i zrobił nam wycieczkę swoją małą łódeczką w sumie dwa kursy za darmo ! Mogliśmy poskakać do wody, popływać i zobaczyć ciche zakątki.
Dlatego całość zaliczam na plus.
a jak z plażą bo z tego co widzę to przed domem chyba nieciekawa
agnes128 napisał(a):A jak wygląda życie nocne w Rogoznicy żeby piwka można było się napić i czy jest wypożyczalnia rowerów? Czy Rogoznica to dobry wybór ? Trzy razy na wybrzeżu makarskim czas na coś innego :lol: :lol: :lol: .
agnes128 napisał(a):A jak wygląda życie nocne w Rogoznicy żeby piwka można było się napić i czy jest wypożyczalnia rowerów? Czy Rogoznica to dobry wybór ? Trzy razy na wybrzeżu makarskim czas na coś innego .
turli napisał(a):Witam,
Poszukuję w tygodniu 4-11 sierpnia noclegu w Primosten lub Rogoznicy.
Do Chorwacji lecimy (2 dorosłe osoby plus trzyletnie dziecko) samolotem więc odpada kwaterunek w małych mieścinkach do których nie dojedziemy komunikacją miejską.
W Primosten znalazłem nocleg (45 euro) przy ul. Splitska 12. Na google maps widzę, że to jest jadranka. Jak myślicie będzie tam głośno?
W Rogoznicy niestety nic nie znjalazłem...mam namiary na jeden nacleg ale wolny dopiero od 8 sierpnia więc trzy noce wcześniejsze musielibyśmy gdzieś indziej przenocować.
Ogólnie skłaniamy się, aby spędzić tydzień w Rogoznicy ale chyba nic tam nie znajdziemy, jedyne wyjście to jazda w ciemno.
Jeśli macie jakieś namiary to proszę o podesłanie na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A co myślicie o tym noclegu w Primosten (Splitska 12)?
turli napisał(a):Witam,
Poszukuję w tygodniu 4-11 sierpnia noclegu w Primosten lub Rogoznicy.
Do Chorwacji lecimy (2 dorosłe osoby plus trzyletnie dziecko) samolotem więc odpada kwaterunek w małych mieścinkach do których nie dojedziemy komunikacją miejską.
W Primosten znalazłem nocleg (45 euro) przy ul. Splitska 12. Na google maps widzę, że to jest jadranka. Jak myślicie będzie tam głośno?
W Rogoznicy niestety nic nie znjalazłem...mam namiary na jeden nacleg ale wolny dopiero od 8 sierpnia więc trzy noce wcześniejsze musielibyśmy gdzieś indziej przenocować.
Ogólnie skłaniamy się, aby spędzić tydzień w Rogoznicy ale chyba nic tam nie znajdziemy, jedyne wyjście to jazda w ciemno.
Jeśli macie jakieś namiary to proszę o podesłanie na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A co myślicie o tym noclegu w Primosten (Splitska 12)?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne