kaeres napisał(a):W kurortach to normalka.
Ale są jeszcze wyspy i zatoczki. Te nigdy nie będą skalane cywilizacją.
misiekiandzia napisał(a):Byłem, potwierdzam, zgadzam się z przedmówcą.
alechandro napisał(a):misiekiandzia napisał(a):Byłem, potwierdzam, zgadzam się z przedmówcą.
Jestem zaskoczony bo ostatnio dużo tutaj obrońców Rogoźnicy, którzy chyba niczego innego nie widzieli. Sam darzę Rogoźnicę sentymentem ale tylko sentymentem bo zmiany tam zaszły zdecydowanie in minus. Na pewno jest to ostatnie miejsce na urlop dla mnie ale w roku 2002-2003 nigdy tego nie powiedziałbym.
amatus1 napisał(a):.....niby starówka jakaś jest a wszędzie jeżdżą tam po niej autami (głownie turyści), z racji wielkości a raczej maleńkości tłok niemiłosierny, wieczorem na wyspie jest jazda bez trzymanki, .....
amatus1 napisał(a): ..., co do tych jezior to nie kojarzę Konradzie poza Zmajevo Oko, które jest ewenementem ponoć na wschodnim Adriatyku...
alechandro napisał(a):To znaczy czego nie wnoszę ? Tego, że Rogoźnica jest marna ? Byłem 3 razy w Rogoźnicy ale w 15 pozostałych przypadkach byłem w innych miejscowościach i mam prawo do krytyki wynoszonej wyżej niż jest Rogoźnicy.
alechandro napisał(a):Rogoźnica już dawno straciła swój klimat i nie przez dmuchańce i stragany. Pieprzenie bez sensu bo kto był w Rogoźnicy w latach 2000 to wie o czym mówię.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne