alechandro napisał(a): Dlaczego to nie Rogoźnica jest perłą Adriatyku i Dalmacji a Primosten ? ?
Myślałam, że częściej tak się mówi o Dubrovniku.
Za kim Ty to powtarzasz?
alechandro napisał(a): Dlaczego to nie Rogoźnica jest perłą Adriatyku i Dalmacji a Primosten ? ?
piekara114 napisał(a):Dla mnie lepsza Rogoznica - w sezonie troszkę mniej ludzi...
piekara114 napisał(a):Ale w Pr. na starówce mega tłumy i jak ja byłam było mega duszno... może tak trafiłam...
Mikromir napisał(a):alechandro napisał(a):
Za kim Ty to powtarzasz?
alechandro napisał(a):Mikromir napisał(a):alechandro napisał(a):
Za kim Ty to powtarzasz?
Niekoniecznie, tak mówią sami Chorwaci
Za nimi powtarzam...
alechandro napisał(a):Aleś Ty mądry, z nóg mnie Twój intelekt zwalił
Skoro już piszesz o zachwalaniu w ogłoszeniach to pisz to co miałeś na myśli a nie walisz z karabinu jak gimbus
Bo chyba chciałeś to napisać o Primostenie ?
A ten argument zachowaj dla siebie bo nie od dziś tam jeżdżę aby mieli mnie na to nabrać ale w jednym się z tobą zgadzam - rozmowa nie ma sensu, chyba, że zaczniesz na poziomie ponadgimnazjalnym
Habanero napisał(a):alechandro napisał(a):Aleś Ty mądry, z nóg mnie Twój intelekt zwalił
Skoro już piszesz o zachwalaniu w ogłoszeniach to pisz to co miałeś na myśli a nie walisz z karabinu jak gimbus
Bo chyba chciałeś to napisać o Primostenie ?
A ten argument zachowaj dla siebie bo nie od dziś tam jeżdżę aby mieli mnie na to nabrać ale w jednym się z tobą zgadzam - rozmowa nie ma sensu, chyba, że zaczniesz na poziomie ponadgimnazjalnym
Kolego wrzuć na luz bo jedziesz po bandzie
Mikromir napisał(a):piekara114 napisał(a):Dla mnie lepsza Rogoznica - w sezonie troszkę mniej ludzi...
Mój pierwszy dłuższy pobyt w Chorwacji to była Rogoźnica właśnie,(....)
To było dawno... ciekawe, które z tych atrakcji dotarły już do Rogoźnicy?...
Dokładnie, w Rogoznica to różnorodność!Habanero napisał(a): W Rogoźnicy, oprócz starówki, mamy jeszcze marinę, punkt widokowy, jezioro Zmajevo oko i dużo więcej atrakcyjnych miejsc spacerowych, niż w Primosten, gdzie tłumy ludzi kotłują się tylko w jednym miejscu. Stąd większy luz w Rogoźnicy.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne