Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoznica-apartament

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Grac
Plażowicz
Rogoznica-apartament

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grac » 26.05.2006 11:32

Witam Wszystkich!
Może ktoś był w Rogoznicy i może polecić (jadę w sierpniu)niedrogi apartament dla 3 osób. Chciałabym żeby był blisko plaży. Widziałam takie na zdjęciach w internecie w okolicy ulicy Put Sepurine w Rogoznicy. Stamtąd chyba jest dogodne i bliskie dojście i ładna plaża z otwartym morzem (co ważne - nie betonowa!), tak przynajmniej to wygląda na fotkach. Z innych wymagań to tarasik z widokiem i grill do użytku. Reszta nie gra roli. Pozdrawiam.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 26.05.2006 15:21

Witaj- byłam kilka dni w Rogoznicy w pięknym apartamencie zaraz przy morzu.
daj maila to podam ci namiary
albo pisz na mój
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.05.2006 22:06

Madzia? ..czy Ty używasz jakiegoś "partyjnego" maila :?: :wink: :lol:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 27.05.2006 12:00

hehehe :D
Tak sobie pomyślalam, kto pierwszy na to zwróci uwagę...?
Używam-od 3 lat :D to nazwa mojego serwera i miejscowości w której mieszkam od urodzenia :) i ciii nic więcej nie mam wspólnego :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.05.2006 13:25

madzia1981 napisał(a):hehehe :D
Tak sobie pomyślalam, kto pierwszy na to zwróci uwagę...?
Używam-od 3 lat :D to nazwa mojego serwera i miejscowości w której mieszkam od urodzenia :) i ciii nic więcej nie mam wspólnego :)

Całe szczęście :)
Jak byłem w wojsku to biegałem z kałachem po lasach koło Kaczorów i Śmiłowa :lol: ....ale sorki bo to nie na temat... :oops: ...o Rogoźnicy miało być.
Pzdr
kasper68
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasper68 » 27.05.2006 18:32

Byłam w zeszłym roku przez tydzień w Rogoznicy. Mieszkałam właśnie na Put Sepurine, numer chyba 35. Mniej więcej od tego numeru jest już bliziutko do morza, ok 80 m. było tam dużo ładnych apartamentów, niektóre nawet z basenami. Plaża jest rzeczywiście dość ładna ale kamienie na niej nie są okrągłe jak na riwierze makarskiej. Ale za to jest przepiękny kolor wody i widok na pełne morze.
Niestety konkretnego, taniego apartamentu nie mogę ci polecić, ponieważ ten w którym mieszkałam nie należał do najtańszych ale miał klimatyzację, basen, grill i małą kawiarnię. Ale od czego są google :lol:
Grac
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grac » 05.06.2006 13:07

Kasper, nie obraź się - wiemy wszyscy zapewne od czego są google. O to właśnie chodzi i po to jest t forum, żeby sobie pomagać i podawać namiary na SPRAWDZONE miejsca. Bo nawet jak masz zdjęcia w intern. to nie zawsze oddają rzeczywistość... już zdarzylo mi się zaliczyć taką wpadkę. Jeśli masz namiar na rzeczywiście sprawdzone miejsce na Put Sepurine (ładna, żwirkowa plaża, bliskie dojście i apart. z tarasikiem i widokiem na morze) to proszę Cię o namiary ...Pozdrawiam Grac
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 05.06.2006 13:51

madzia1981 byłabym wdzięczna gdybyś i ze mną mogła podzielić się kontaktem do tego apartamentu o którym pisałaś :) mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam serdecznie :)
kasper68
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasper68 » 06.06.2006 07:41

A proszę, jak chcesz konkretnie to byłam tu: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link . Z tym, że na tej ulicy było więcej podobnych domów, nawet jeszcze bliżej morza.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje