Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoźnica 2016 i wiedeński booking-horror

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 21.07.2018 16:28

Hej #Habanero,
Fajna relacja, super fotki!
Wspomniales w niej o Poljicy, przez ktora przejezdzaliscie. Wybieramy sie do niej w sierpniu. Moze masz fotki z plazy lub okolic? Bedziemy tam 1-szy raz, z polecenia, wiec chetnie wczulibysmy sie powoli w klimat... :)

pozdrawiam
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 21.07.2018 16:51

robertms napisał(a):Hej #Habanero,
Fajna relacja, super fotki!
Wspomniales w niej o Poljicy, przez ktora przejezdzaliscie. Wybieramy sie do niej w sierpniu. Moze masz fotki z plazy lub okolic? Bedziemy tam 1-szy raz, z polecenia, wiec chetnie wczulibysmy sie powoli w klimat... :)

pozdrawiam

Niestety nie mam :cry:
Też znajomi polecali nam Poljicę. Wybraliśmy większą miejscowość. Poljica bardzo spokojna, przez całą jej długość plaża, knajpki , atrakcje wodne. Super miejsce wypadowe. Obok większa Marina . Miejscowość mała, ale z klimatem kurortu wypoczynkowego. Taki wycinek większych i bardziej znanych miejscowości. Spoko zatoczka. :papa:
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 21.07.2018 16:53

Super. Dzieki za opis Poljicy.
Wkleje pare foci po swoim powrocie. To dobra baza wiedzy dla innych. :)
A Primosten, Rogoznice, i oczywiscie Trogir zwiedze podczas tegorocznego wyjazdu.

pozdrawiam
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 21.07.2018 18:12

#Habanero i inni "Rogozniczanie", czy jest gdzie zaparkowac auto niedaleko plazy miejskiej (chyba Sepurina)? I czy odplatnie?

pozdrawiam
mchrob
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mchrob » 22.07.2018 18:32

robertms napisał(a):#Habanero i inni "Rogozniczanie", czy jest gdzie zaparkowac auto niedaleko plazy miejskiej (chyba Sepurina)? I czy odplatnie?

pozdrawiam

Ulica Put Sepurine jest bardzo wąska i nie ma tam możliwości parkowania (tylko parkingi pod Apartamanami dla gości). Najbliżej zaparkujesz przy ulicy od ronda do Mariny, tam są parkingi (płatne).
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 22.07.2018 18:38

Dzieki #mchrob.

pozdrawiam
aisa80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisa80 » 14.08.2018 13:34

Moje Wielkie Małe Wakacje w Rogoźnicy właśnie się skończyły.
Było cudownie :) Smocze Oko, Marina Frapa, Primosten (parasailing) oraz Wodospady KRKA :)
Jest co wspominać :)
Pozdrawiam :)
Załączniki:
20180731_073103.jpg
Grigorij
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grigorij » 24.03.2019 13:08

Habanero napisał(a):
piekara114 napisał(a):Ciekawa jestem czy odwiedziliście fish fast food'a z przepysznymi kalmarami....

Oczywiście, ulubione miejsce naszej starszej córki. Kalmary i kozice prima sort. :lol:

Co to są te "kozice"? A jakiś namiar na ten świetny fishfood?
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 24.03.2019 13:31

Grigorij napisał(a):
Habanero napisał(a):
piekara114 napisał(a):Ciekawa jestem czy odwiedziliście fish fast food'a z przepysznymi kalmarami....

Oczywiście, ulubione miejsce naszej starszej córki. Kalmary i kozice prima sort. :lol:

Mam wrażenie, że chodzi tu o fish fast food "Skojic" przy końcu "promenady" na wyspie, przed bramą zielony budyneczek. Adres to Obala Kneza Domagoja 22
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 24.03.2019 14:13

amatus1 napisał(a):
Grigorij napisał(a):
Habanero napisał(a):

Mam wrażenie, że chodzi tu o fish fast food "Skojic" przy końcu "promenady" na wyspie, przed bramą zielony budyneczek. Adres to Obala Kneza Domagoja 22

Dokładnie. Fish fast food "Skojic" w 2016 r. mieścił się w tym domu z czerwonymi markizami , a kozice to krewetki :wink:
Grigorij
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grigorij » 24.03.2019 14:48

No to dałem ciała. Zapomniałem o tych kozicach... :) Dzięki za odpowiedź.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 17.04.2020 16:48

Takim oto sposobem trafiłam po prawie 4 latach na super relację. Potwierdzam- Primosten super. To właśnie tam spędziliśmy nasze pierwsze wakacje w Cro. Jeszcze wtedy w trójkę :D .
Pozdrawiam.
Karina :papa:
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 12.05.2020 23:17

karin74 napisał(a):Takim oto sposobem trafiłam po prawie 4 latach na super relację. Potwierdzam- Primosten super. To właśnie tam spędziliśmy nasze pierwsze wakacje w Cro. Jeszcze wtedy w trójkę :D .
Pozdrawiam.
Karina :papa:

Dzięki Karina za miłe słowa :D
Jestem w szoku, że się do niej dokopałaś.
Pozdrowionka :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Rogoźnica 2016 i wiedeński booking-horror - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies