Habanero napisał(a):l62 napisał(a):Jak dobrze, że nie kupiliśmy lodów bliżej statku - była duża kolejka, a tu presja czasu.
Lody bliżej statku też były od "Hajduka". Kawiarnię prowadzą bardzo sympatyczni bracia. Ten, który sprzedawał przy statku robił potężne porcje a ten na zdjęciu super show.l62 napisał(a):Potwierdzam lody pyszne, ale chyba jeszcze fajniejsza jest cała magia przy ich podawaniu w wykonaniu gościa ze zdjęcia - ubaw po pachy - do dziś żałuję, że nie mogłem tego nagrać (bateria !!!). Warto być w tej miejscowości nawet tylko dla tego miejsca.
Lody tak nam smakowały, że byliśmy u nich codziennie dwa razy (po plażowaniu i wieczorem). Bardzo sympatyczni i wiecznie uśmiechnięci ludzie. Polecam wszystkim wybierającym się na Ugljan. Moje ulubione šumsko voće.
Mam nadzieję sprawdzić w 2017 Oby wszystko poszło zgodnie z planem i była taka możliwość!
Wciąż ubolewam, że nie napisałeś nic z pobytu na Ugljanie Mimo tego w tej relacji miło się z Tobą podróżowało i chtnie tu zaglądałam Pozdrawiam!