AdamZ napisał(a):Jak lubicie takie klimaty to polecam choć jednodniowy wypad do miasta na W po drugiej stronie wody Klimat starych wąskich uliczek tam na pewno znajdziesz tylko może być problem z odfiltrowaniem hord turystów
Moja żona już tam była

AdamZ napisał(a):Jak lubicie takie klimaty to polecam choć jednodniowy wypad do miasta na W po drugiej stronie wody Klimat starych wąskich uliczek tam na pewno znajdziesz tylko może być problem z odfiltrowaniem hord turystów
Habanero napisał(a):Pora kończyć relację. Wszystkim, którym chciało się zaglądać do mnie, bardzo dziękuję. Cieszę się, że mogłem podzielić się z Wami swoimi przeżyciami i wiem, że gdyby nie to forum, nie chciałoby mi się o nich pisać.
Janusz Bajcer napisał(a):Hvala
Teraz przyjdzie czekać na następną relację
elka21 napisał(a):Dzięki, za relację, było super , szkoda, że to już koniec
Do zobaczenia
AdamZ napisał(a):Dzięki za świetną relację i wskazanie kierunku na "po wyspach"
Już się cieszę na to jak opiszesz Supetar i Sutivan w przyszłym roku
amatus1 napisał(a):Bardzo fajna relacja, milo sie czyta o miejscach gdzie wcześniej się odwiedziło, wspomnienia odżywają:).
l62 napisał(a):Jak dobrze, że nie kupiliśmy lodów bliżej statku - była duża kolejka, a tu presja czasu.
l62 napisał(a):Potwierdzam lody pyszne, ale chyba jeszcze fajniejsza jest cała magia przy ich podawaniu w wykonaniu gościa ze zdjęcia - ubaw po pachy - do dziś żałuję, że nie mogłem tego nagrać (bateria !!!). Warto być w tej miejscowości nawet tylko dla tego miejsca.
l62 napisał(a):Relacja bardzo fajna - przeczytałem z przyjemnością.
Powrót do Nasze relacje z podróży