napisał(a) kaja45 » 28.05.2012 11:35
LABUZKA napisał(a):Czy dzieci się nie bały zastanawiam się bo z mężem myślimy o spływie,a mamy dwóch chłopaków 8 i 11lat ,czy dadza rade ze zdjęc widac dziewczynke chyba tez 7-8lat,czy jest bezpiecznie na tyle żeby nie rozbic głowy o skały
,czy są jakieś odcinki bezpieczniejsze i mniej ,czy bilet kupuje sie na cały spływ,ile trwa?dzięki
W sezonie wakacyjnym naprawdę nie ma problemu z dziećmi, moja najmłodsza córka miała wtedy 8 lat a starsza 13, dwie najmłodsze pociechy siedziały praktycznie w środku pontonu i trzymały się pasów.
Tak naprawdę to na tym spływie były dwa lub trzy miejsca z progami gdzie nas trochę potrzęsło, a to niebezpieczne miejsce, które widać na zdjęciach pokonujemy pieszo. Ja z mojej strony mogę polecić ten rafting dla dzieci.
Co do cen nie pamiętam, ale lepiej jechać w ciemno i wykupić go w Radmanowych Milnice, naprawdę jest pełno ofert, spływ trwał ponad dwie godziny, coś koło 2:40.
Jest jeszcze jedno niebezpieczne miejsce tam gdzie można poskakać z wysokich skał, około 5-6 m nad wodą, w tym miejscu jest głęboko około 7 metrów i silny prąd, ale jeżeli dzieci pozostaną w pontonie to nie ma żadnego problemu
Ostatnio edytowano 11.06.2012 20:58 przez
kaja45, łącznie edytowano 1 raz