piekara114 napisał(a): Chorwacja jest super, ale ja już mam przesyt, i wrzesień to potwierdził... i była Grecja i pewnie teraz też będzie
Ja jeszcze przesytu nie mam, bo wiele miejsc jeszcze nie widziałam w Cro i tak marzę o tym, żeby je zobaczyć. Tak sobie kiedyś ustaliłam, że może zrobimy z mężem tak, że co drugi rok będziemy w Chorwacji a co drugi w jakimś innym państwie. No i tak staramy się postępować. W ogóle wyjeżdżać gdziekolwiek zaczęliśmy w 2012 - Chorwacja, 2013 - Chorwacja, 2014 - Chorwacja, 2015 - Egipt, 2016 - Chorwacja, więc teraz przyszedł czas na jakiś inny kraj, ale też jeszcze to nie jest przesądzone
CROnikiCROpka napisał(a):Uffff aż się zmęczyłam czytając o Waszej drodze powrotnej. My z moim narzeczonym byśmy osiwieli i ze trzy razy się w między czasie rozstali, pokłócili, i pozabijali nawzajem, także ten.... daj Boże szczęśliwe dojazdy i powroty z urlopów
Mam nadzieję, że i u Was limit wyczerpany do grobowej dechy na przygody w podróży.
Uwierz, że mój mąż chyba przez to wyłysiał
a że i przed wyjazdem włosów nie miał zbyt wielu, to teraz jest ich jeszcze mniej
Będąc z narzeczonym, to faktycznie ma się ten komfort, że można się rozstać bez żadnych spraw itp.
U nas z tym byłoby gorzej
Miril napisał(a):tym roku jedzie 37 osób
Ekipa spora! Wiem, że na wakacjach w gronie przyjaciół też może być fajnie. U nas oczywiście, mimo tego, że jakieś tam niejasności były, to i tak świetnie się bawiliśmy, np. wieczorkami siedząc przy piwku na tarasie. Wujek miał ze sobą akordeon, więc trochę pośpiewaliśmy (ale spokojnie, tylko do 22)
W tym roku chyba chcemy takiego prawdziwego wypoczynku, bo trochę nas cały zeszły rok trochę wymęczył, więc chyba pojedziemy sami, żeby odpocząć psychicznie od wszystkiego i wszystkich.
elfik44 napisał(a):Podstawowe zasady podróży z kimś (jak dla mnie):
1. Podróż osobnym autem.
2. Osobne apartmany.
3. Każdy rezerwuje sobie sam i wybiera to co chce.
O całkowicie się z tym zgadzam. To podstawa udanego urlopu z rodziną lub znajomymi
Teraz też już to wiem i tak jak napisałam nikt mnie już nie omami tym, żebym komuś rezerwowała noclegi, czy pokazywała według mnie ciekawe miejsca. Niech wchodzą na Cro.pl i sami szukają informacji o ciekawych miejscach w Cro, tak jak ja to robie już kilka lat na forum