Janusz W napisał(a):Jak macie coś fajnego to walcie.
Zerknij Tu
NANO napisał(a):kasia10285 podaj meila
NANO napisał(a):ja mam sprawdzony apartman w Tucepi właśnie dla 8 osób piękny czysty zadbany z dużym tarasem i grilem na tarasie podaj mejla to ci podeślę adres a nawet foto
jedrula napisał(a):Podsumowując, jeśli macie tylko możliwość warto odwiedzić Mostar, to nieocenione przeżycie. Węźcie ze sobą więcej drobnych na różne suveniry, przetrąćcie jakiś obiad zostawiając u nich trochę kasy... im się przyda.. kto wie może dostaniecie Ćevapčići z czegoś innego niż z kota...
... a jeśli zostanie Wam nieco więcej to opłacicie tego pitbula z parkingu i oprócz 30 euro pozbędziecie się alufelg...
i to tyle na dzisiaj...
w drodze powrotnej nic specjalnego się nie wydarzyło, dziewczyny poszły spać a my spędziliśmy uroczą godzinę w korku przy granicy.
Jedenastego dnia naszej przygody zobaczymy jak wygląda plaża w Zivogośće, dlaczego wszystko co pierwsze jest wyjątkowe, zerkniemy na zachód słońca z prespektywy Tućepi, na jakim statku chciała popłynąć moja żona oraz ujrzymy z bliska jak wygląda bosman z załogi kapitana Ośmiornicy...... do sutra
NANO napisał(a):ja mam sprawdzony apartman w Tucepi właśnie dla 8 osób piękny czysty zadbany z dużym tarasem i grilem na tarasie podaj mejla to ci podeślę adres a nawet foto
agus78 napisał(a):NANO napisał(a):ja mam sprawdzony apartman w Tucepi właśnie dla 8 osób piękny czysty zadbany z dużym tarasem i grilem na tarasie podaj mejla to ci podeślę adres a nawet foto
Powrót do Nasze relacje z podróży