Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rodzice - rodzicom czyli przepis na Chorwację

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 12.10.2011 17:17

Janusz W napisał(a):Jak macie coś fajnego to walcie. :oops:

Zerknij Tu :wink:
Janusz W
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz W » 12.10.2011 19:11

dzięki wszystkim za adresy i linki do kwater.
będzie w czym wybierać. :wink:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kasia10285
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia10285 » 13.10.2011 11:31

NANO napisał(a):kasia10285 podaj meila

przepraszam :oops: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 14.10.2011 08:41

NANO napisał(a):ja mam sprawdzony apartman w Tucepi właśnie dla 8 osób piękny czysty zadbany z dużym tarasem i grilem na tarasie podaj mejla to ci podeślę adres a nawet foto

to ja tez poproszę o namiary jeśli można :oops:

Jędrula - super relacja z super wakacji! Czekam na dalszy ciąg :lol: 8)
ruwado
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruwado » 14.10.2011 13:41

Jacek S napisał(a):
Sylwetka napisał(a):To już przeszło tydzień od ostatniego wpisu,niedokończonego zresztą :(
:?: :?:

Może do TV go wzięli?
nie śmiejmy się. może "parkingowi" z Mostaru go namierzyli :?
slawekewa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekewa » 16.10.2011 20:10

jedrula napisał(a):Podsumowując, jeśli macie tylko możliwość warto odwiedzić Mostar, to nieocenione przeżycie. Węźcie ze sobą więcej drobnych na różne suveniry, przetrąćcie jakiś obiad zostawiając u nich trochę kasy... im się przyda.. kto wie może dostaniecie Ćevapčići z czegoś innego niż z kota...

... a jeśli zostanie Wam nieco więcej to opłacicie tego pitbula z parkingu i oprócz 30 euro pozbędziecie się alufelg...

i to tyle na dzisiaj...

Obrazek

w drodze powrotnej nic specjalnego się nie wydarzyło, dziewczyny poszły spać a my spędziliśmy uroczą godzinę w korku przy granicy.

Jedenastego dnia naszej przygody zobaczymy jak wygląda plaża w Zivogośće, dlaczego wszystko co pierwsze jest wyjątkowe, zerkniemy na zachód słońca z prespektywy Tućepi, na jakim statku chciała popłynąć moja żona oraz ujrzymy z bliska jak wygląda bosman z załogi kapitana Ośmiornicy...... do sutra

ZAJEFAJNA RELACJA
A co do Mostaru, to stanąłem na parkingu z familią , opłata 10 E ale po powrocie brakowało znaczka ford na tylnej klapie mojego mondziaka.
Chorwat u którego mieszaliśmy mówił,że w Cro jest takie ironiczne powiedzenie- Jeśli chcesz znaleźć swoje auto to jedź na wycieczkę do Bośni.Ja tam jechałem od Imotski, przy trasie same warsztaty i montownie aut - domy mechaników wypasione.
Ale co tam trza było zobaczyć.
... do sutra[/quote]
Bartek K.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek K. » 20.10.2011 08:05

NANO napisał(a):ja mam sprawdzony apartman w Tucepi właśnie dla 8 osób piękny czysty zadbany z dużym tarasem i grilem na tarasie podaj mejla to ci podeślę adres a nawet foto

Witam !
Prosżę o przesłanie mi na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl namiar na ten apartament :)
Z góry dziękuję !
Janusz W
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz W » 23.10.2011 19:13

agus78 napisał(a):

Ja też przyłaczam się do prośby o namiar na apartament w Tucepi.
Chociaż , jak ktoś ma namiary na sprawdzone apartmani w innych miejscowościach,to też proszę podsyłać:
z góry dziękuję wszystkim Cromaniakom.
Powiem tak: idzie zima a kwatery ciągle nima,
ale mi sie zrymowało.
Jak mi się uda wyjazd to postaram się napisać relacje nie gorszą niż
Jędrula.
apropos, coś Jędrula nie daje znaku życia, zaczynam się martwić :cry:
beagm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) beagm » 29.10.2011 16:50

Witam, proszę o pomoc. Dotychczas jeździliśmy z mężem tylko we dwoje. W przyszłym roku być może dołączy do nas koleżanka z mężem i 5 letnim synkiem. Jak szukać kwatery 2+2 ? 2+3 ? Jak się liczy takiego malucha? Dodam, że 5 lat będzie miał w przyszłym roku.
barsa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) barsa » 31.10.2011 01:27

Twoja relacja jest świetna :wink:
podglądam z ukrycia (sorki więcej nie będę)teraz już wszystko a legalu :D
mam tylko nadzieję że to jeszcze nie koniec?
czekam na więcej i pozdrawiam
ps.tyle razy byliśmy z żoną w Świnoujściu - ach ile wspomnień i miłych chwil tam spędziliśmy :wink:
kgaw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kgaw » 01.11.2011 19:29

Nano, czy możesz dla mnie podesłać namiary na ten apartament 8 osobowy? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
krzysiek_78
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek_78 » 20.12.2011 12:48

jedrula jeśli wrócisz (a mam nadzieję i pewnie nie tylko ja , że właśnie tak będzie) to bardzo proszę jeśli możesz przesłać mi namiary na kwaterę, w której mieszkałeś ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ). Chciałbym przyszły urlop spędzić właśnie w Cro, to będzie " mój pierwszy raz" :) a stan osobowy i wiekowy będzie podobny jak u Ciebie, no a skoro Ty byłeś/jesteś zadowolony to może i my, warto sprawdzić.
Naturalnie czekam jak wszyscy na dokończeni relacji :)
juliaka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) juliaka » 21.12.2011 10:18

jedrula, wspaniała relacja, piekne zdjęcia, masz ogromne poczucie humoru, fajną rodzinkę, dotarłeś do ciekawych miejsc, a to w połączeniu z piękną pogodą daje opis jak powyżej :lol: czekam niecierpliwie , co było dalej....może właśnie Twoja relacja i mnie zinspiruje do opisania swojej, kto wie....
czekając na więcej, pozdrawiam
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 03.01.2012 19:06

Przeczytałem jednym duszkiem i co ? To już koniec ? I co dalej ?
Gosia i Marek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia i Marek » 05.01.2012 14:52

super sie czytało!!! jeszcze! jeszcze! Podziwiam Was , a przede wszystkim zone, za targanie tych wózków i gratów, wiem cos o tym! jeszcze w takiej temperaturze! czekam na więcej, bo super piszesz!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Rodzice - rodzicom czyli przepis na Chorwację - strona 21
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone