jedrula napisał(a):nieźle... skasowałem większość ostatniego posta bo sądziłem że jednak opis był marnej jakości i co niektórzy poczują się oburzeni
Własnie pisałem do administratora forum aby usunął cały ten dzien 9.
Miało być zabawnie ale wyszło nieciekawie.
zawodowiec napisał(a):Dokładnie Jędrula, chcemy jeszcze w następnych latach poczytać Twoje relacje...
FUX napisał(a):Skrzywienie może wynika z tego, że mam znajomego psychologa sądowego i adwokata, a opowieści, jakie oni czasami potrafią nakreślić, powalają...
ozyrys760 napisał(a):FUX napisał(a):Skrzywienie może wynika z tego, że mam znajomego psychologa sądowego i adwokata, a opowieści, jakie oni czasami potrafią nakreślić, powalają...
Pan Andrzej S. też był wziętym psychologiem, pionierem polskiej psychoterapii i co wyszło
lepiej nieraz dać sobie spokój
ozyrys760 napisał(a):FUX napisał(a):Skrzywienie może wynika z tego, że mam znajomego psychologa sądowego i adwokata, a opowieści, jakie oni czasami potrafią nakreślić, powalają...
Pan Andrzej S. też był wziętym psychologiem, pionierem polskiej psychoterapii i co wyszło
FUX napisał(a):ozyrys760 napisał(a):FUX napisał(a):Skrzywienie może wynika z tego, że mam znajomego psychologa sądowego i adwokata, a opowieści, jakie oni czasami potrafią nakreślić, powalają...
Porównanie powalające...
Aroo, pełna zgoda w kwestii dzieciaków, co do innych, to na tym forum zdania podzielone...
Powrót do Nasze relacje z podróży