ja też w tym roku odpoczywałam na Rodos, jak dla mnie pięknie:)
ale mnie cieszą każde wakacje z rodziną obojętnie gdzie:)
oginioszki napisał(a):Żegnaj deszczowe Opole,witaj słoneczne Rodos
Kochani do zobaczyska za dwa tygodnie
Janusz Bajcer napisał(a):18 sierpnia mam operację na sercu, potem siedzę w domu na zwolnieniu, to będzie czas na pisanie, ale relacja raczej krótka po wyspa mała i tylko tydzień pobytu
Janusz Bajcer napisał(a):18 sierpnia mam operację na sercu, potem siedzę w domu na zwolnieniu, to będzie czas na pisanie, ale relacja raczej krótka po wyspa mała i tylko tydzień pobytu
Janusz Bajcer napisał(a):Na moją relację musicie poczekać na koniec września, po sanatorium w Rabce i o po weselu syna (czyli po 24.09.2011)
Magda O. napisał(a):Ja wróciłam z Rodos w nocy z czwartku na piątek. Byłam w Ialyssos, 8 km od miasta Rodos, po zachodniej stronie wyspy. Nie obyło się bez przygód... np. dotarliśmy na miejsce 24 godziny później...relacja będzie, może za parę dni zacznę, na razie odreagowuję
AndrzejPK napisał(a):Magda O. napisał(a):Ja wróciłam z Rodos w nocy z czwartku na piątek. Byłam w Ialyssos, 8 km od miasta Rodos, po zachodniej stronie wyspy. Nie obyło się bez przygód... np. dotarliśmy na miejsce 24 godziny później...relacja będzie, może za parę dni zacznę, na razie odreagowuję
witaj - bardzo jestem ciekawy twojej relacji/ uwag - też byłem tym roku w Ialyssos - Hotel Ialyssos Bay - pozdrawiam
Magda O. napisał(a):AndrzejPK napisał(a):Magda O. napisał(a):Ja wróciłam z Rodos w nocy z czwartku na piątek. Byłam w Ialyssos, 8 km od miasta Rodos, po zachodniej stronie wyspy. Nie obyło się bez przygód... np. dotarliśmy na miejsce 24 godziny później...relacja będzie, może za parę dni zacznę, na razie odreagowuję
witaj - bardzo jestem ciekawy twojej relacji/ uwag - też byłem tym roku w Ialyssos - Hotel Ialyssos Bay - pozdrawiam
Kiedy? Chyba nie na początku sierpnia? Byłam w tym samym hotelu Moja relacja już rozpoczęta, ale na razie opisałam tylko "trudy podróży"
AndrzejPK napisał(a):W samym hotelu nie siedzieliśmy zbyt długo - co przy opcji "all" jest zupełnie nieekonomiczne - pozdrawiam