Buber napisał(a):Taki osobnik był przy kasach na Akropol.
Facjaty nie widziałem, bo był wkurzony na lud i pokazał wszystkim 4 litery - ale to chyba ten sam, co w Twojej relacji.
Tak, ten gośc jest mi znajomy, coprawda jest już 4 lata starszy i zmężniał
Buber napisał(a):Generalnie to cały czas żongluję szkłami ... ale mi to nie przeszkadza .
A te szkła - po wielu różnych perypetiach ustalił się taki skład: najważniejsza Sigma 10-20/4- 5,6 (moja ukochana - ale tylko na zewnątrz i to gdy jest dobre światło, przez co czasem kusi, żeby zmienić na coś jaśniejszego - np. Tokinę 11-16/2,8); potem Nikon 35/1,8 (z tego wychodzą najładniejsze fotki + dobra rzecz na ciemnicę - ale trochę brakuje od dołu, więc tu kusi Sigma 18-35/1,8) i na końcu najcięższy i najrzadziej używany sprzęt - Tokina 50-135/2,8 (genialne szkło, zwłaszcza do portretów - niestety to wersja bez silnika, nie do szybkich akcji - więc kusi nowa wersja z silnikiem).
A aparat to nieustannie Nikon D90 (no jego jak zmienić, to już chyba tylko na FF ).
Dzięki
Ja jestem nadal od kilku lat totalnym amatorem, jakoś nie zgłębiłem tematu
Fotografowanie na wakacjach dale mi dużo funu, ale na miejscu jakoś mnie do tego nie ciągnie
Stwierdziłem jednak, że jest okazja kupić coś nowego, co zastąpi mi (mam nadzieję) dwie sztuki, które targałem wszędzie
Torba jest mała, aparat też, fajnie to wygląda, ale nie miałem go okazji jeszcze porządnie potestować (świeży zakup)