Wojtku , trudno . Będę musiał na miejscu sprawdzić jak tam faktycznie jest
Może jakiś lastminucik się trafi
Pozdrawiam
Piotr
majeczka napisał(a):Buber napisał(a):Ja, wyspą, jestem zachwycony.
ja również, chociaż byliśmy dooobrych kilka lat temu. Na pewno, nieco mniej sympatyczniej będą ją jednak wspominali, po ogłoszeniu dzisiejszej upadłości, uczestnicy Alfa Star...
Buber napisał(a):Nie wiem z czego to wynika - zdawałoby się, że ta branża dobrze stoi.
Buber napisał(a):3 pierwsze rzędy, trochę się męczą na podjazdach, mając 4 osoby na pokładzie...
Buber napisał(a):. i lądujemy, w stosunkowo spokojnym miejscu, od południowej strony miasta, na parkingu, przy zatoce świętego Pawła.
Święty Paweł podobno tutaj się rozbił stateczkiem, ja myślę że się schronił.
tony montana napisał(a):O, widzę, że do Lindos juz dojechaliście - jak dla mnie perełka Rodos, niesamowite widoki i klimat, szczególnie wieczorem w knajpce na dachach białych domów
tony montana napisał(a):Mam te same odczucia co do kwestii knajp i jedzenia ...
tony montana napisał(a):... kelnerki i kelnerzy byli zawsze bardzo mili i tyrali strasznie obalając mit powolnych południowców ...
tony montana napisał(a):W Termach bodajże jeszcze "Ucieczkę na Atenę" kręcili
tony montana napisał(a):Ciekaw jestem czy po drodze od Was zachodnim wybrzeżem na południe dotarliście do Kameiros zwanych Pompejami Rodos
Rafał K napisał(a):Alfa to było bardzo dobre biuro, które wtopiło na załamaniu rynku egipskiego, gdzie byli prawdziwym potentatem (w tym rejonie takie np. Tui Poland przy nich to był pętak ).
Rafał K napisał(a):Buber napisał(a):3 pierwsze rzędy, trochę się męczą na podjazdach, mając 4 osoby na pokładzie...
... i wtedy wrzuca się jedynkę
anakin napisał(a):...
Dawaj dalej, bo zdjęcia masz takie, że d...urywa.
Lednice napisał(a):Kulawo tam nie jest, na tych Rodzinnych Ogródkach Działkowych Ogrodzonych Siatką
MARK1 napisał(a):"A gdyśmy się z nimi rozstali i odpłynęli (apostoł Paweł z Łukaszem), jadąc prosto, przybyliśmy do Kos, nazajutrz zaś na Rodos, a stąd do Patary." (Dzieje Apostolskie 21;1) ...