Super relacja, wyspa bardzo ciekawa. A myślałem, że na tak "małym" obszarze nie ma co zwiedzać
Znam Grecję z Peloponezu, okolic i innych ciekawych miejsc. Tam też DROGI AUTORZE Cię zapraszam z walizką "błon"
tony montana napisał(a):Extra są te widoki z klasztoru na Tsampikę.... i w stronę Lindos, zresztą na północ w kierunku Kolymbii tez w sumie oblecą
golibroda napisał(a):Super relacja, wyspa bardzo ciekawa. A myślałem, że na tak "małym" obszarze nie ma co zwiedzać
golibroda napisał(a):Znam Grecję z Peloponezu, okolic i innych ciekawych miejsc. Tam też DROGI AUTORZE Cię zapraszam z walizką "błon"
Buber napisał(a):U samego celu pomyliłem drogę i poszedłem do góry ... szedłem i szedłem (miałem już kilka razy zrezygnować i wrócić ) ... po to, żeby odkryć kolejne wspaniałe miejsce widokowe.
Buber napisał(a):Najpiękniejsze stąd są słynne zatoki - bliższa Anthon'ego Quinna i tuż za nią Ladiko.
kmichal napisał(a):....
... to zdjęcie ze słoneczkiem za grecką flagą mnie powaliło - super efekcik ... ...
Pozdrawiam.
Lidia K napisał(a):Jak to czasem warto się pomylić na urlopie, nie w pracy.
Lidia K napisał(a):[quote="Buber" ]Najpiękniejsze stąd są słynne zatoki - bliższa Anthon'ego Quinna i tuż za nią Ladiko.[/quote]
Pełna zgoda ale trzeba będzie się tam wybrać przed takim zagęszczeniem.
[/quote][/quote][/quote][/quote]