Buber napisał(a):tony montana napisał(a):
... i jedynie miejscowy pop, spoglądał na to wszystko, spod krzaczastych brwi , pobłażliwym wzrokiem ...
... myśląc sobie : i tak jutro rano siądziemy razem w kafenionie.
Mikeee napisał(a):agata26061 napisał(a):Rodos kiedyś odwiedzic trzeba i to koniecznie!Buber napisał(a):Dzięki, dzięki ...
Chętnie bym jeszcze nie raz zaliczył .
Wyspa piękna jest.
a ja byłem, ale jakbym nie był. Poznaję ją dopiero u Ciebie
Wtedy - prawie 10 lat temu - mieliśmy inne priorytety.
Szkoda...
dangol napisał(a):Buber napisał(a):tony montana napisał(a):
... i jedynie miejscowy pop, spoglądał na to wszystko, spod krzaczastych brwi , pobłażliwym wzrokiem ...
... myśląc sobie : i tak jutro rano siądziemy razem w kafenionie.
Buber napisał(a):Mikeee napisał(a):agata26061 napisał(a):Rodos kiedyś odwiedzic trzeba i to koniecznie!Buber napisał(a):Dzięki, dzięki ...
Chętnie bym jeszcze nie raz zaliczył .
Wyspa piękna jest.
a ja byłem, ale jakbym nie był. Poznaję ją dopiero u Ciebie
Wtedy - prawie 10 lat temu - mieliśmy inne priorytety.
Szkoda...
Dzięki, choć co do zwiedzania i tak mam niedosyt.
A 10 lat temu chyba nie było aż tak źle ... ja o Rodos mogłem sobie wtedy, tylko pomarzyć ... hitem był wyjazd do taniej Słowacji .
Mikeee napisał(a):... to był hit cenowy. Załatwiałem wyjazd przez koleżankę pracującą w jeszcze wtedy prężnej Triadzie. Pamiętam, że płaciłem za osobę 1399 PLN za ALL/tydz
Poprzez inne priorytety miałem na myśli więcej leżenia plackiem i odpoczywania, mniej zwiedzania. Teraz te proporcje wyglądają zupełnie inaczej
pozdrawiam,
Michał
kmichal napisał(a):... fajne wzgórze nad plażą, a ze wzgórza fantastyczne widoki - stamtąd dopiero można docenić otaczający nas krajobraz ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Pierwszy raz spotykam się z takimi wotami w greckim kościółku , ciekawe.
Mikeee napisał(a):Super przygoda z tymi garami .