napisał(a) Mamcia » 07.07.2007 13:17
Zaufaj Januszowi, on sporo widział i wydaje mi się, że nie poleci ci byle czego, zwłaszcza jeśli jedziesz z małym dzieckiem.
Troche juz szukalam ingormacji i narazie najbardziej podoba mi sie Divna:) Tylko informacja o prysznicach otwieranych dwa razy dziennie troche mnie zastanawia.
NIE JEDŹ TAM NIGDY W ŻYCIU Z MALUTKIM DZIECKIEM !!!! Byłam tam 4 lata temu 2 dni i albo mieliśmy pecha, albo..... Woda była w łazience, albo i nie, nie mówiąc o ciepłej
, w bardzo skromnej toalecie i jeszcze bardziej brudnej pełno ichniejszego robactwa- jak się bałam wykąpać, dzieci po prostu ryczały jak woły, jak ich zmuszaliśmy do wejścia do toalety.
Miejsce ładne, nie powiem, nawet urzekające, ale dla robinsonów, nie rodzin z malutkimi dziećmi, kiedy jednak trochę komfortu trzeba mieć.
Generalnie wydaje mi się, że powinniście jednak szukać nie całkiem tanich kempingów, bo jednak coś za coś. Jak ja miałabym biegać za córką przez cały dzień a potem jeszcze biegać za wodą lub robakami w łazience tudzież ustawaić się w kolejce do prysznica - dziękuję bardzo.
Eurocamp to też dobry pomysł tyle , że sporo droższy od indywidualnego wyjazdu.
pozdrav