napisał(a) SYLWKA_2014 » 23.07.2015 14:53
czekor68 napisał(a):SYLWKA_2014 napisał(a):Nie, no drogi pomiędzy miejscowościami są bardzo w porządku. Tylko już te dojazdowe do plaż, ale być może ze mnie taki kierowca (lepiej pewnie by mojemu M szło, ale ja jestem niestety mocno niepijąca, na co on z chęcią do obiadu piwko sobie strzelał, a niech ma i chłop wakacje
)
E tam jak obiad obfity to i po jednym piwku można tu jechać na szczęście cro to nie jest tak policyjny i rygorystyczny kraj jak nasz.No szutrem niekiedy trzeba jechać ,powiem szczerze ze mnie te plaże co są w Metajnie wystarczą jeszcze muszę zaliczyć Beretnicę.
Nie jestem z tych co zaliczaja każdę plażę po drodze jak już to jakieś ciekawe miejsca.Już się boję ze nie wszystko mi się uda zwiedzić,Ale będzie nza to okazja by tu wrócić.
Nie chcę zaśmiecać, ale odpiszę (ostatni raz poza tematem i już tylko podziwiam i wspominam)- mamy taką zasadę - dzień przed jazdą nie pijemy (nawet do kolacji, nie mówię o pijaństwie
, po pifku do obiadu też nie. Ja mam zboczenie z racji zawodu, a i miałam kilka lat temu przypadek mojego Klienta, który wprawdzie po większym piwku potrącił kobietę która rowerem skręciła mu w samochód - no i niestety nie dość konsekwencje to i kac moralny do końca życia. Nie ma tłumaczenia, że to jej wina była choć byli świadkowie, on miał alkohol niewiele powyżej...
Aaa, i obiady u nas nie obfite bo tylko syn nie na diecie