First napisał(a):Ale chopie, Górnik zrymisowoł 1:1
No i ni ma źle chocioż mógł nawet wygrać, Danchowi zabrakło pora centów by strzelić brama mimo wszystko to dobry wynik jak na tyn nasz skład.
Po meczu zaczął żech się po leku pakować jutro odbierom zawekowane wędliny i mięso, i na wieczór cisnymy nad Jadran. Gospodorze naszego apartmana napisali mi maila, że moga być już nawet o 8 rano tak ze je zech rod bo moja staro Fabia ni mo klimy i moga se jechać bez żodnych problemów i nie byda się musioł pocić jak na szychcie w kopalni.
Moja trasa wiedzie na Cieszyn, Zilina,Bratysława i przez Węgry Rote 86 do granicy ze Słowenią potem przez Landave do Mursko Sredisce i Cakovca i potym już yno autostradą aż do Posedarje kaj mom już zamówiono rakija najlepszo jako zech przez ostatni sześć lot kupowoł w Chorwacji w porównaniu ze zeszłym rokiem podrożała o 5 kun i je po 40 ale wiem że je sprawdzono.
Tak przy okazji może ktoś już jest lub był w tym roku bo w szoli podsłuchoł zech gościa co się skarzoł ze je drogo ale jo myśla że chyba było pierwszy roz i nie wiem o jakim toworze godoł.
Zresztą nie lubia jak kieryś przeliczo cyny z naszych w końcu jadymy na wczasy a nie zeby zaszporować no nie?
I co moga tak pisać czy nie? trocha kolorytu trza wprowadzić no nie?