khml napisał(a):Ja również zasiadam... jeśli są jeszcze miejsca nawet w ostatnim rzędzie , a jak już nie ma to mogę czytać na stojąco bo bardzo mi się podoba ten "barwny" opis czego nie rozumiem to się domyślam i jest ok
Wyjeżdżamy 16.08 - decyzja podjęta po relacji "Pitera" (podziękowania - przy okazji ) z tym, że w ciemno i to mnie lekko przeraża na dodatek to będzie pierwszy raz więc z uwagą będę śledził Twoją relację .
Ps. Miłego relaksu życzę
domi16 napisał(a):Witam serdecznie,świetna relacja uwielbiam Pag dlatego po raz drugi wybieramy właśnie do Metajny, wcześniej było to Mandre. Pozdrawiam i udanego wypoczynku życzę.
PS. Będę wdzięczna za namiary na wasz apartament
czekor68 napisał(a):khml napisał(a):Ja również zasiadam... jeśli są jeszcze miejsca nawet w ostatnim rzędzie , a jak już nie ma to mogę czytać na stojąco bo bardzo mi się podoba ten "barwny" opis czego nie rozumiem to się domyślam i jest ok
Wyjeżdżamy 16.08 - decyzja podjęta po relacji "Pitera" (podziękowania - przy okazji ) z tym, że w ciemno i to mnie lekko przeraża na dodatek to będzie pierwszy raz więc z uwagą będę śledził Twoją relację .
Ps. Miłego relaksu życzę
Jak pisałem wyżej miejsca tu je full.Wyobraż sobie ze jestem w tym samym apartamencie co PiterM.
Załatwiłem moim znajomym tu miejsce od 15.08.
Może mają jeszcze wolne miejsca od 17 sierpnia? Jeśli byłbyś tak miły i zapytał gospodarzy /4 osoby - 2 dorosłe i dwoje dzieci - najlepiej apartament z dwiema sypialniami - ta starsza to już panna /A jak noga boli to "bum bum" tego słynnego trunku
czekor68 napisał(a):Może mają jeszcze wolne miejsca od 17 sierpnia? Jeśli byłbyś tak miły i zapytał gospodarzy /4 osoby - 2 dorosłe i dwoje dzieci - najlepiej apartament z dwiema sypialniami - ta starsza to już panna /A jak noga boli to "bum bum" tego słynnego trunku
Wyśle ci namiary na priva to się dogadacie w tym okresie już załatwiłem koledze z pracy jeden apartament bo był wolny ale mogą pomóc u znajomych poszukać. A co do trunków to ja w tym roku pełno kultura.Nawet wczoraj na kolacji u gospodarzy kulturalnie podziękowałem i prawie trzeżwi wrócili my do apartamentu .Uwierz mi się to raczej nie zdarzo zawsze mom mało w dupie
Marko66 napisał(a):
Powrót do Nasze relacje z podróży