Cześć!
Przedstawiam Wam relację z naszej pierwszej w życiu i zapewne nie ostatniej podróży do Chorwacji w końcówce września
Wyjazd 19.09.2017 z okolic Płocka w woj. mazowieckim o godzinie 16:00. W miejscu docelowym czyli w Breli zameldowaliśmy się 20.09.2017 o 12:00. Jazdy 16h ale spokojnym tempem z powodu ulewnego deszczu na prawie całej trasie także jazda z prędkością 100-130 km/h. 1000km zrobione "na raz". Potem przerwa na pierwszej stacji za chorwacką granicą na 3 godzinki snu i dalej w drogę
Droga powrotna zrobiona szybciej z powodu że już nie padało i można było spokojnie jechać z nieco większą prędkością Pogoda świetna. Średnio 24-28 stopni w ciągu dnia na słoneczku. Wieczorami trochę chłodniej ale do zniesienia Woda w morzu 22-23 stopnie także popływać i ponurkować można było spokojnie i przyjemnie Widoki niesamowite, zakochałem się od pierwszego wejrzenia zapewne jeszcze wróce w przyszłości do CRO Jeśli oczekujecie mniejszych tłumów, trochę niższych cen i mimo wszystko ciepłej ale już nie upalnej i ładnej pogody to polecam wyjazd w końcówce września lub myślę że nawet w październiku
Relacja Video z naszej podróży na moim kanale Youtube - użytkowniek discoshakerpl
(Chciałem dać link do filmu ale forum mi blokuje )
Oraz trochę zdjęć: