W związku ze zmiana planów,zresztą po prześledzeniu forum postanowiłem udać się z rodzinką właśnie w ten rejon.
Wiem ze to bardzo popularny kierunek naszych rodaków do Chorwacji więc liczę ze ktoś się odezwie.
Wiele tu cennych uwag i namiarów na różne campy w chorwacji które są poprostu fajne i nie rujnują budzetu na wakacje.
Nie mam konkretnie sprecyzowanej miejscowości,jedynie kierunek,moze ktoś da sprawdzone namiary na konkretny camp na Riwierze Makarskiej.
Teraz odnośnie moich oczekiwań
-Wiadomo że sanitarny węzeł to podstawa,daj boże by było czysto i zebym się mógł wykąpać w ciepłej wodzie wieczorkiem .
-Jak da radę to bardzo blisko morza (nurkowanie ABC)- byłoby super.
-Jakies atrakcyjne miejsce w pobliżu - aby się nie nudzić wieczorkiem.
-żeby nie były ceny jak na "Queen Mary" - nie jestem posłem RP
-możliwośc podpięcia się do prądu - przedłużacz mam 20 m
-możliwośc korzystania z lodówki - sami chcemy "pichcić obiadki"
-zeby to nie był "kombinat" turystyczny na 5000 miejsc - małe jest piękne
-żeby była fajna atmosferka bo jestem pogodnym człowiekiem !!!!
-jakiś sklep w celu zrobienia zakupów - warzywka ,chlebek itp.(piwko też)
Sporo tych oczekiwań ale napewno są takie miejsca do których chętnie się wraca.Naczytałem się o campach "pod Maslinom",""U Pecia",w Jagodnej itp.Właśnie o coś takiego mi chodzi,dlatego zdecydowałem się na ten przydługi post
Jadę od 01.08.(mamy zamiar być 10 dni) w 4 osoby czyli typowa polska rodzinka.Na nocleg chcemy przeznaczyć około 20 euro na dzień (2 + 2+namiot+samochód+elektryka+lodówka),jak wyjdzie mniej to ekstra !!!
Liczę na pomoc, bo nie chcę jeżdzić po omacku i w końcu zdecydować się na jakiś camp pochopnie a okaże się że 10 km dalej jest miejsce o jakie mi chodzi i będę zły sam na siebie.
Dalmacja dla mnie to nowość dlatego liczę na pomoc
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !!!!