Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

riviera makarska - do jakiej miejscowości?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Walterek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Walterek » 23.01.2008 17:48

THX za pomoc w wyborze Breli - szczególnie tobie marzeniak.
Rezerwację już mam, kasę wysłałem, teraz tylko czekać :)
Pozdrawiam
Beatka35
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beatka35 » 23.01.2008 17:57

Walterek tez mi sie ta Brela podoba jeśli możesz to daj namiar na kwaterę
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dzięki
Beatka35
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beatka35 » 23.01.2008 18:34

dziękuję za namiar chyba się zdecyduje wybieram się tam 25.06-09.07 pozdrawiam
larysa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) larysa » 25.02.2008 20:39

Czy ja tez mogłabym poprosić o namiar na kwaterę w breli
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziubelek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziubelek » 29.02.2008 14:27

ewutka napisał(a):
adriada napisał(a):Witam,

Chcialam spytac gdzie nocowaliscie?

Jakiś problem ze zdjęciami więc wysyłam jeszcze raz.
Mieszkaliśmy tu:

Obrazek

Czy moge dostac namiary na kwatere powyżej, jak i na kwatere w Breli, bede bardzo wdzięczna ;) Moj e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
-=Mat=-
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) -=Mat=- » 29.02.2008 15:49

tylko i wylacznie Brela/ Baska Voda, ja mieszkalem pomiedzy tymi dwiema miejscowosciami. Do obydwu mialem 8 minut drogi. Plaze super i klimat niesamowity!

Galeria zdjęć:

http://www.trekearth.pl/index.php?podstrona=relacje&user=Matiash&id=20080224163758
kate.em
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kate.em » 01.03.2008 17:16

a ja polecam maurisici- totalna wolnosc, wioska z prywatna niemalze plaza, sklep 200m 10 min na pieszo, piasek plaza czysta, to wioska która sie dopiero ma zamiar rozrosnac wiec cieszylismy sie jak wariaci jak sie okazalo w tamtym roku -polowa wrzesnia- jak oprocz nas bylo tylko 7 wczasowiczów w promieniu 2km!!- cisza spokoj , lux apartamenty.mozesz wklepac w google maurisici bo juz uruchomili swoja strone...ehh ten postęp..omis12km na pln, makarska 23km na poludnie
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.03.2008 17:24

kate.em napisał(a):a ja polecam maurisici- totalna wolnosc, wioska z prywatna niemalze plaza, sklep 200m 10 min na pieszo, piasek plaza czysta, to wioska która sie dopiero ma zamiar rozrosnac wiec cieszylismy sie jak wariaci jak sie okazalo w tamtym roku -polowa wrzesnia- jak oprocz nas bylo tylko 7 wczasowiczów w promieniu 2km!!- cisza spokoj , lux apartamenty.mozesz wklepac w google maurisici bo juz uruchomili swoja strone...ehh ten postęp..omis12km na pln, makarska 23km na poludnie

Wklepałem Maurisici :wink: i nic nie znalazła moja pomocnica :wink:
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 04.03.2008 10:14

To ja się podepnę pod wątek :lol: , bo myślimy o tych okolicach na tegoroczny urlop i mam pytanko - czy warto zabierać rowery ze sobą wybierając się na Makarską :?: Czy jest gdzie pojeździć :?: Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia z rowerami :wink: to proszę o informacje.
:papa:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 04.03.2008 11:13

marsylia napisał(a):To ja się podepnę pod wątek :lol: , bo myślimy o tych okolicach na tegoroczny urlop i mam pytanko - czy warto zabierać rowery ze sobą wybierając się na Makarską :?: Czy jest gdzie pojeździć :?: Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia z rowerami :wink: to proszę o informacje.
:papa:

Warto :)

Jest gdzie pojeździć
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 04.03.2008 11:54

dzięki Plumku :D
widzę, że tras nie brakuje, więc pewnie rowery pojadą z nami :lol:
heyluka
Globtroter
Prośba o namiary na kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) heyluka » 04.03.2008 12:39

Mam prośbę, jeśli ktoś dysponuje namiarami na kwatery w okolicach Makarskiej i nie sprawiłoby mu problemu przesłanie ich na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl byłabym wdzięczna. Usiłuję przekonać rodzinkę, że Chorwacja to nie tylko Ciovo (chociaż absolutnie nie mam nic przeciwko tym okolicom), ale można pojechać chociaż kawałek dalej i zobaczyć coś nowego. Ta kwatera to na 4 osoby, może nie koniecznie Makarska, ale Brela, czy któraś z mniejszych miejscowości w tej okolicy.
Z góry dziękuję
antyma
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) antyma » 19.03.2008 18:15

dziubelek napisał(a):
ewutka napisał(a):
adriada napisał(a):Witam,

Chcialam spytac gdzie nocowaliscie?

Jakiś problem ze zdjęciami więc wysyłam jeszcze raz.
Mieszkaliśmy tu:

Obrazek

Czy moge dostac namiary na kwatere powyżej, jak i na kwatere w Breli, bede bardzo wdzięczna ;) Moj e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Witam, mogę prosić o namiary na kwatery? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ataner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ataner » 22.03.2008 19:49

Witam. To mój pierwszy post , więc przepraszam jeśli będzie coś nie tak.
Byłem 7 razy w Chorwacji, praktycznie całe wybrzeże, mam przegląd wielu pól namiotowych od Puli do Baski Vody.
Szukam noclegu dla dwóch rodzin ( 2x 3os.) Widzę fajne zdjęcie. Poproszę o namiary, może też będę mógł w czymś pomóc. Mam fajny kontakt na Żvigosce Blato :) . Od 10 lat jestem zafascynowany Chorwacją . Tam można odpocząć.
Poproszę o namiary na noclegi w okolicach : Brela, Baska Voda, Promajna.
Czytałem wiele fajnych postów o Tucepi , ale wybór jest trudny - to tylko 14 dni. Znam Baskę Vodę , jest spoko. Makarska - trochę tłoczno, Brela - pięknie, Promajna i niżej - nie znam.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :wink: :wink:
Betina79
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betina79 » 24.03.2008 19:55

Witam, jestem jako użytkownik nowa ale śledzę to forum już od roku. W roku 2007 w sierpniu byliśmy w miejscowości Podgora, mieliśmy zarezerwowany apartament przez ich biuro podróży, niestety na miejscu okazało się że "troszkę" odbiegał od tego co było w ogłoszeniu, poszukaliśmy innego apartamentu, zajeło nam to jakieś 1,5 godziny i z trzech wybraliśmy sobie jeden, naprawdę rewelacja ale niestety straciliśmy 150E wpłacone kaucji za zarezerwowany apartament :( . Dlatego w tym roku postanowiliśmy jechać w ciemno, ale jak czytałam wasze zdanie na ten temat to widzę że jednak lepiej coś rezerwować. Chcemy jechać do Breli od 16 sierpnia na 2 tygodnie, 4 dorosłych + 2 dzieci. czy był ktoś z was w podobnym terminie w poprzednich latach i czy naprawdę był taki problem z wolnymi miejscami?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

riviera makarska - do jakiej miejscowości? - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone