Zapraszam doogladania fotek z Chorwacji miedzy innymi z Breli gdzie bylismy dwa lata temu (maj 2005)
Frugoslaw
http://www.frugo.freehost.pl/
ewutka napisał(a):adriada napisał(a):Witam,
Chcialam spytac gdzie nocowaliscie?
Blums napisał(a):Witam czy ma ktos z namiar na apartament z postu ewutki ? Moze jakis fajny w Breli (tak okolo 60 E) bo znaleźć z garażem to chyba nierealne
Blums napisał(a):Graz spoko bo sie nie nagrzeje auto tak bardzo jak chcesz sobie zrobic wycieczkę a ewutka to chyba dawno nie byla na forum Wybieram sie z dzieckiem i nie chce jechać w ciemno, miałem jechać do Promajne ale padło na Riwiere Makarska a najlepiej na Brele
ps.
Po jakim czasie średnio odpowiadają Chorwaci na emaila z zapytaniem o rezerwacje?
Plumek napisał(a):Blums napisał(a):Graz spoko bo sie nie nagrzeje auto tak bardzo jak chcesz sobie zrobic wycieczkę a ewutka to chyba dawno nie byla na forum Wybieram sie z dzieckiem i nie chce jechać w ciemno, miałem jechać do Promajne ale padło na Riwiere Makarska a najlepiej na Brele
ps.
Po jakim czasie średnio odpowiadają Chorwaci na emaila z zapytaniem o rezerwacje?
Hm... Jak autko będzie stać w cieniu, to też się nie nagrzeje tak bardzo. Poza tym... Jesli to dla Ciebie priorytet w szukaniu kwatery - moze Ci być trudno taką znaleźć... Aczkolwiek są takie
P.S.1 - Promajna - to jak najbardziej Riwiera Makarska
P.S.2 - Chorwacji? Różnie odpowiadają na maile - jedni po 2 godzinach, inni po 2 tygodniach, jeszcze inni - po 2 miesiącach
ewutka napisał(a):adriada napisał(a):Witam,
Chcialam spytac gdzie nocowaliscie?
Jakiś problem ze zdjęciami więc wysyłam jeszcze raz.
Mieszkaliśmy tu:
djcygan napisał(a):mam pytanko czy zna ktoś miejscowość RUSKAMO w dalmacji jade w tym roku własnie tam(wogule to jade pierwszy raz do chorwacji)
możę ktoś ma fotki z tego regionu ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne