Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Riviera Makarska dla 8 osób (4+4) coś taniego szukam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AgaBartek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBartek » 27.03.2008 16:26

Pozdrawiam serdecznie wszystkich Cromaniaków. To forum pozwala całej mojej rodzince ostatkiem sił walczyć z depresją, za co wielkie dzięki.
Dwa lata temu byliśmy na początku lipca w Baska Voda. W ciemno, bez szukania, po 15 minutach znaleźliśmy pokój z prysznicem i lodówką za 25 euro. Było bosko. W tym roku szukamy czegoś większego bo dla 8 osób( dwie pary i 4 dzieci), na dwa tygodnie w pierwszej połowie lipca. Nie jesteśmy wybredni, szukamy czegoś taniego. Jeżeli nic nie znajdziemy to po prostu pojedziemy pod namiot.
Prosimy o pomoc w znalezieniu kwatery.

pozdrawiamy wszystkich z zaśnieżonej Jeleniej Góry
Aga, Tomuś i Bartek
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 27.03.2008 22:19

Namiary poszły na maila, może sie przydadzą.
:D
tomek555
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek555 » 29.03.2008 19:21

Witam
wybieramy się od 29.06.2008 do 09.07.2008 do Baska Voda - czy mógłby ktos mi podac jakięs namiary na apartament dla 4 osób
Pozdrawiam
Tomek
Izabelchen
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izabelchen » 14.05.2008 09:46

dorasoft napisał(a):Namiary poszły na maila, może sie przydadzą.

Czy ja również mogłabym prosić o te namiary na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ?
Pozdrawiam
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 14.05.2008 13:46

Mamiary poszły na maila :D
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 15.05.2008 06:32

Izabelchen napisał(a):

Czy ja również mogłabym prosić o te namiary na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ?
Pozdrawiam

Posłałem namiary ale odrzuciło mi twój adres mailowy. Może skrzynka jest przepełniona.

pozdrawiam
Izabelchen
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izabelchen » 15.05.2008 08:02

Przepraszam, przez pomyłkę kliknęła mi się jedna literka za dużo. Prawidłowy mail to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 15.05.2008 09:29

Izabelchen
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izabelchen » 15.05.2008 09:45

dorasoft napisał(a)::D

Tak mi śpieszno (po raz drugi do Chorwacji), że już nawet nie czytam tego co piszę:)
Dzięki za linki, stronki jednak nie chcą się otworzyć, prawdopodobnie nastąpiła zmiana adresu czy cóś...
gina
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gina » 22.05.2008 08:53

Witam, a czy ja też mogłabym skorzystać z tych namiarów :?: Jesli to nie problem to podaję meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 22.05.2008 23:43

Izabelchen, gina namiary poszły i jeszcze raz sprawdzone, jeżeli się nie otwierają spróbuj skopiować do schowka i wklej w pasek adresu, jeżeli to nie pomoże szukaj Kuzmanic - Okrug Gornji lub Mrsic Podgora.

pozdrawiam
gina
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gina » 23.05.2008 06:48

dorasoft napisał(a):Izabelchen, gina namiary poszły i jeszcze raz sprawdzone, jeżeli się nie otwierają spróbuj skopiować do schowka i wklej w pasek adresu, jeżeli to nie pomoże szukaj Kuzmanic - Okrug Gornji lub Mrsic Podgora.

pozdrawiam

Dzięki , otworzyłam z paska.Na Ciovo byłam dwa lata temu, teraz myślę właśnie o Makarskiej, szukam dwóch apartamentów 2+1 i 2+2.Pozdrawiam.
Izabelchen
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izabelchen » 26.05.2008 08:31

dorasoft napisał(a):Izabelchen, gina namiary poszły i jeszcze raz sprawdzone, jeżeli się nie otwierają spróbuj skopiować do schowka i wklej w pasek adresu, jeżeli to nie pomoże szukaj Kuzmanic - Okrug Gornji lub Mrsic Podgora.

pozdrawiam

Dziękuję, wszystko działa, pozdrawiam
kajdor
Plażowicz
Ja rownież szukam

Nieprzeczytany postnapisał(a) kajdor » 29.05.2008 08:06

Witam
Czy i ja mogłabym prosić o namiary ? Zależy mi na Baśce. Tyle ze dla 8 osób i 1 dziecka.
tomag
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomag » 25.01.2009 12:44

Izabelchen napisał(a):

Pozdrawiam

Czy ja również mogłabym prosić o te namiary na maila
Zgóry dziękuje
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone