Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rivera Makarska, Lokrum... Co Wam o nich wiadomo?

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agus512
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus512 » 26.02.2007 20:53

Witam!
Mam zamiar wyjechać na wczasy do Chorwacji. Mam na oku kilka miejsc lecz nie wiem czy nadają się dla dzieci.
Interesują mnie głównie
RIVERA MAKARSKA
LOKRUM
GREBASTICA
ZIVOGOSCE
IVAN DOLAC
NIN
Możecie mi opisać wodę jaka jest no i przede wszystkim czy nadaje się dla dzieciaków. No i jakie są plaże. Czy jest tam dużo turystów?
Jeśli macie namiary na jakieś wille, hotele itp. czy możecie zaoferować coś dla 7 osobowej grupy. Cena nie gra dużego znaczenia.
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.02.2007 21:15

agus512 napisał(a):Witam!
?
Jeśli macie namiary na jakieś wille, hotele itp. czy możecie zaoferować coś dla 7 osobowej grupy. Cena nie gra dużego znaczenia.

http://www.hotel-rosina.com/eng/smjestaj/smjestaj.htm
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 26.02.2007 22:09

agus512 napisał(a):Witam!
Mam zamiar wyjechać na wczasy do Chorwacji. Mam na oku kilka miejsc lecz nie wiem czy nadają się dla dzieci.
Interesują mnie głównie
RIVERA MAKARSKA
LOKRUM
GREBASTICA
ZIVOGOSCE
IVAN DOLAC
NIN
Możecie mi opisać wodę jaka jest no i przede wszystkim czy nadaje się dla dzieciaków. No i jakie są plaże. Czy jest tam dużo turystów?

Riviera Makarska - to nie miejscowość, lecz region - na niej zlokalizowanych jest kilkanaście miejscowości, m.in. wymienione przez Ciebie Živogošće.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 02.03.2007 23:58

ze wzglendu na male dzieci i plaze polecam Zivogoscie, a potem cos z Makarskej rivieri
maja222
Podróżnik
Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) maja222 » 23.03.2007 19:58

:P
MAKARSKA TO REGION _ RIWIERA MAKAESKA ALE I MIEJSCOWOSC _ KOLO BASKA VODA
Plumek
Cromaniak
Re: Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 23.03.2007 20:24

maja222 napisał(a)::P
MAKARSKA TO REGION _ RIWIERA MAKAESKA ALE I MIEJSCOWOSC _ KOLO BASKA VODA

Chyba na odwrót? Baška Voda jest koło Makarskiej... Pytanie jednak dotyczyło miejscowości Riwiera Makarska, a takiej nie ma :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.03.2007 20:35

Plumek napisał(a):
maja222 napisał(a):...Pytanie jednak dotyczyło miejscowości Riwiera Makarska, a takiej nie ma :)

Plumku
agus512 napisał(a):...Mam na oku kilka miejsc lecz nie wiem czy nadają się dla dzieci....

;) chyba jednak miejc ;)
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 24.03.2007 08:49

Makarska Riviera to najpiękniejszy region w Chorwacji jak dla mnie więc polecam serdecznie.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 24.05.2007 13:55

Zdecydowałam,
nie jadę do Makarskiej, jadę do Podgory!
Przypomniałam sobie ten zatłoczony deptak, karuzeli, i cała tam cepelia.
Chciałam sobie wmówić, że w tym roku może do większej miejscowości warto pojechać, ale nie, nie dla mnie takie ilości turystów.
Myśle że Podgora będzie w sam raz, nie za duża, nie za mała.
Może ktoś może mi polecić coś w Podgorze i opowiedzieć jakie są tam plaże?
Może jakieś fotki
Pzdrv

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone