napisał(a) Użytkownik usunięty » 29.02.2016 09:48
wiola2012 napisał(a)::) Tylko dlaczego kolega "ostravak" tak się ociąga? Jest poniedziałkowy poranek, zrobiłam sobie kawkę, zasiadłam do poczytania a tu nic
Bo zastanawam się, co tu napisać
Generalnie, nie przepadam za pisaniem długich opisów i jak mam np. w pracy pisać dokumentację, to mnie skręca
Co chcesz wiedzieć - to napiszę
Nie wiem - plaża miejska w Rivie ładna, długa. Jak się znudzi, można przejść się do Torbole. W mieście jest problem z parkowaniem, jeżeli ma się miejscówkę do kimania gdzieś na starym mieście (nasze auto kimało na podziemnym parkingu, na miejscu należącym do właściciela apartamentu - za tydzień wyszło cca 50 EUR). W sierpniu słońce dość szybko chowa się za góry.
W mieście jest muzeum, jest mnóstwo miejsc gdzie można posiedzieć. W sierpniu jest jakiś festyn (muszę sobie przypomnieć, co to było), wieczorne koncerty na starym mieście. Jak ktoś lubi jeździć na rowerze - jezioro można objechać, jest względnie płasko
Ogólnie, rejon jest nastawiony m.in. pro-rowerowo do turystów.
Koniec końców, pogodę mieliśmy kiepską i jak wyszło słońce, to siedzieliśmy na plaży. Jak nie padało, to chodzilismy po okolicy