... pochmurna Verona też jest ładna ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):W jakim terminie dokładnie trafiliście na taką kiepską pogodę?
Pozdrawiam
Beata W. napisał(a):No to faktycznie jak na sierpniowy urlop to pogoda kiepska. Pytałam bo wybieram się na majówkę nad Gardę i o ile upałów się nie spodziewam to jadąc z dziećmi deszcz mógł by nam trochę popsuć wyjazd.
Pozdrawiam
FUX napisał(a):Beata W. napisał(a):W jakim terminie dokładnie trafiliście na taką kiepską pogodę?
Pozdrawiam
Myslisz, że teraz przewidzisz, co będzie za pół roku?
ostravak napisał(a):Beata W. napisał(a):No to faktycznie jak na sierpniowy urlop to pogoda kiepska. Pytałam bo wybieram się na majówkę nad Gardę i o ile upałów się nie spodziewam to jadąc z dziećmi deszcz mógł by nam trochę popsuć wyjazd.
Pozdrawiam
Heh, akurat na pogodę w maju bym nie liczył w 100%. Maj właściwie (jego początek) to raczej mieszana pogoda, z cieplejszymi dniami i chłodnymi nocami. Poniżej masz link do statystyk z poprzednich lat - możesz na jej podstawie mniej więcej wyobrazić sobie, jaka będzie tam pogoda.
http://www.meteogarda.it/statistiche.php
W każdym razie, powodzenia i trzeba spakować się na każde warunki. Ja się kiedyś w maju zdziwiłem - połowa miesiąca a rano wychodzę i przymrozek... i drapanie szyb
ostravak napisał(a):Długo opieraliśmy się Chorwacji ale po pobycie nad Gardą, byliśmy spragnieni słońca - podobno wtedy nad polski morze było więcej dobrej pogody, jak w Italii
Lednice napisał(a):Kiedy dokładnie byliście nad Gardą Jak długo byliście Zdjęcia fajne, relacja mi się podoba
wiola2012 napisał(a):A to wszystko przez Kmichala . Jego relację przeczytałam w dwa wieczory i śledzę po cichutku dalej.