Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezygnacja z wyjazdu do Chorwacji

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 23.08.2005 10:06

Ciekawi mnie ile osób w związku z pogodą zrezygnowało z wyjazdu do Chorwacji w sierpniu i jaka z nich część pojedzie we wrześniu. Czy ktoś z forumowiczów zrezygnował bądź przełozył wyjazd ?
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.08.2005 17:07

Sa takowe osobniki co nie uznaja że Chorwacja to istny raj na ziemi. Ładny, uroczy lecz bez przesady. Ja jestem skłonny, właśnie ze wzgledu m.in. na pogode zrezygnować. Nie rozpaczam, pojadę sobie w inne miejsce.
komaciek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) komaciek » 31.08.2005 22:38

Zrezygnowałem w tym roku z cro. Pojachałem do Turcji, zwiedziłem całą część zachodzią i środkową od północy (Stambuł) po południową riwierę. I w tym roku nawet w okolicach Istambułu było pochmurnie! Piękna pogoda była dopiero na południu - w Side.

Swoją drogą, to różnica temperatury Morza Śródziemnego w tamtej okolicy do Adriatyku, jest taka jak Adriatyku do Morza Bałtyckiego...

Powrót do Pogoda i klimat

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone