Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezerwować czy nie?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
stranger24
Turysta
Rezerwować czy nie?

Nieprzeczytany postnapisał(a) stranger24 » 16.05.2021 14:21

Mam pytanie czy rezerwujecie i szukacie w internecie miejsc na kempingu czy raczej w ciemno? W tym roku jeśli Pandemia pozwoli chcemy się wybrać z namiotem. Usłyszałem że jest problem ze znalezieniem miejsca? Fake czy prawda? Bo usłyszałem to od osoby która nigdy w taki sposób nie była :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 16.05.2021 20:08

Termin, region, camp...???
Walt
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Walt » 17.05.2021 07:09

stranger24 napisał(a):Usłyszałem że jest problem ze znalezieniem miejsca?

Jeśli masz upatrzony jakiś fajny kemping i dobre na nim miejsca, to warto. Jeśli jedziesz z małymi dziećmi i nie chcesz po kilkunastogodzinnej podróży jeszcze spędzać czasu na szukaniu kempingu, to warto. Z pewnością jednak jeśli pojedziesz w ciemno to znajdziesz jakiś kemping choć może nie spełniać do końca Twoich oczekiwań. Z reguły wpłacać pieniędzy nie trzeba, chociaż po zeszłym roku może się to zmienić. Na przykład kemping Sibuljina na którym byliśmy dwa razy zapowiedział, że będzie chciał symboliczną wpłatę. To pierwszy taki przypadek po kilkunastu latach jeżdżenia do Cro.
W ubiegłym roku miejsc było pod dostakiem.
Havena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Havena » 17.06.2021 12:44

stranger24 napisał(a):Mam pytanie czy rezerwujecie i szukacie w internecie miejsc na kempingu czy raczej w ciemno? W tym roku jeśli Pandemia pozwoli chcemy się wybrać z namiotem. Usłyszałem że jest problem ze znalezieniem miejsca? Fake czy prawda? Bo usłyszałem to od osoby która nigdy w taki sposób nie była :)

Hej, jeszcze nigdy nie zdarzylo nam sie rezerwowac miejsc, a bylismy w Cro 11 razy. Raz nie bylo w ogole miejsca na Lanternie, to pojechalismy kilka km dalej i sie znalazlo.
Zeszly rok byl wyjatkowy, mozna bylo wszedzie przebierac w parcelach.

Pozdrawiam,
Havena

Powrót do Kempingi

Rezerwować czy nie?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone